Mi legyek inkább erdész v. cukrász?
Figyelt kérdés
Szerintem inkább lennék erdész mert imádok sétálgatni .De azt sem tudom melyik mennyit keres.Ezért kérek mindenkit aki ezt elolvassa kérem írjon kommentet (még ha szar is)de kéne a segítség!!!!!!!2011. jan. 17. 14:52
1/7 anonim válasza:
Legyél cukrász, és akkor csinálhatsz nekem fagyikelyhet, banánnal, tejszínhabbal, és csokiöntettel.
2/7 A kérdező kommentje:
Inkább szeretnék egy normál választ (Pl:legyél erdész mert ott nem kell annyit tanulni)
2011. jan. 17. 15:04
3/7 anonim válasza:
Nagyon sok cukrász van. Mit szeretsz jobban,az édességet vagy a természetet?
4/7 anonim válasza:
Erdésznek semmiképpen se menj, mert abban már nincs jövő! Gondolkozz reálisan: Ma már több erdőt irtanak ki mint amennyit visszaültetnek, ergo sorra küldik el az erdészeket! Valahogy a cukrász nekem nem tetszik mert az olyan b.zis meló, de inkább mint Erdész! Én személy szerint Gépi forgácsoló vagyok, havonta keresek 200ezer Ft-t de Ausztriába nagyobb a szakmámra a kereslet, és többet is fizetnek! Nekem ezek a gépész szakmák jöttek be!
5/7 anonim válasza:
Hát mind a 2 sz@r. Kifejtem, hogy miért. Cukrásznak lenni csak akkor éri meg, ha van saját céged. Valami gyökérnél robotolni minimálbérért, úgy hogy nem tudsz onnan fejlődni, hát nem a legjobb.
Azok az erdészek akiket ismerek mind csak hobbiból azok, mellette mást is csinál, mert abból a fizetésből nem lehet megélni. Úgyhogy keress még szakmák között, és majd ha lesz időd mehetsz erdészkedni hobbiból :D
19/F
6/7 anonim válasza:
Én erdész vagyok mostanában.imádom a természetet.mondhatni panteista vagyok.sajnos az erdész munka időjárásfüggő és alul vagyok fizetve.
7/7 anonim válasza:
az erdészek jóban keresnek (300 - 500 Ft) mint a cukrászok a cukrászok. De cukrásznak csak akkor érdemes menni ha saját céged van (120 - 150 Ft keresnek). Én most tanulok erdésznek jövőre érettségizem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!