Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék leszokni erről?

Hogy tudnék leszokni erről?

Figyelt kérdés
ha vki hozzámszól,egyből zavarba jövök,és ha zavarba vagyok,vigyorgok folyamatosan.Ez azért is gáz,mert ha vmi szomorú a téma,és engem is kérdeznek,akaratlanul vigyorgok,és ezt már félre is értették.Nem tudok leszokni róla..
2011. jan. 16. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

:D

Ismerős a dolog. Valamikor nekem is volt ilyen időszakom. Beszélgess többet, de ne neten. Tudok ennél jobbat is, de az bonyolult. Ha nagyon érdekel, akkor írj.

2011. jan. 17. 02:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jó dolog ha valaki folyamatosan vigyorog!!!Nekem szívem szerint egy vigyorgós barátnő jól esne nekem!!!

Ami a rosszabik felét illeti mármint hogy szomorú témáknál is vigyorogsz az viszont tényleg nem a legjobb ...probáld meg zsebre tenni a kezed és szorongass valamit,hátha ezzel uralkodni tudsz a kényszermosolyon vagy citromXD vagy lehet hogy átérzőbbnek kéne lenned és akkor Te sem vigyorognál annyira...ha nem megy a dolog akkor menj el egy agyturkászhoz de nem azért mert bolondnak tartalak csak hátha tud jó ötleteket adni hogy ezt a kényszert mivel tudod hatékonyan leküzdeni!!!

A mosoly még mindig a legelegánsabb módja annak, hogy kimutasd a fogad fehérjét.

"Amelyik pincér nem tud mosolyogni, jobban tette volna, ha vendégnek születik." (Gundel Károly)

Orosz űrhajós a Földnek:

- Körülöttem kering egy UFO és fényképez! Mit csináljak?

Pár perc múlva a válasz:

- Mosolyogjon!

Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz!

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!

Remélem tetszettek!

Üdv!

2011. jan. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!