Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet az? (többi lent)

Hogy lehet az? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval, aza gondom hogy ez az útolsó évem az általános iskolában, és 7.-ig folyamatosan 5-ösöket vittem haza matekból, sőt még ha 5*-t kaptam se lepődtem meg, de 7-től folyamatosan rontok a jegyeimből, és ez nagyon nagy gond.

7 év első felében 4-est kaptam, második felében 3-mast most meg 8. első felében kettest. A tanárom is nagyon mondta hogy nagyon sokat rontottam, és ez sajnos igaz.

7.-ig semmit sem kellett tanúlnom a matekból, mindig haladtam az anyaggal, most meg napi 1, másfélórás tanúlás is csak kettest kaptam. Egyetlen hogy a geóval nem vagyok kibékűlve már 7- óta. Mit tegyek, változtassak a tanúlási módszeremen? És ha igen hogyan? Matektanár nem jöhet szóba.

2011. jan. 16. 09:02
 1/4 A kérdező kommentje:
A végén külön tanárra gondoltam, bocsi !
2011. jan. 16. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem jöhet szóba? Szerintem az az egyetlen megoldás.
2011. jan. 16. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
+matektanár am én is rosz vok matekból 13/f(hetedikes)
2011. jan. 16. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
A matekban minden egymásra épül. Ha valami kimaradt, akkor nem tudsz építeni rá. Valószínűleg ezért romlik ennyire a tendencia. Figyelj jobban órán, és próbáld alapjaiban megérteni a dolgot. Én matek szakon tanulok a szegedi egyetemen. Ha úgy gondolod, hogy segíthetek, akkor esetleg írhatsz, és segítek, ha van időm. Más is írhat, ha akar, de azért ne túl sokan :D
2011. jan. 17. 02:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!