Rohadtul elegem van, folyton én lépek, nyitok hogyan orvosoljam ezt?
Figyelt kérdés
Egyszerűen torkig vagyok azzal, hogy állandóan én nekem kell tennem mindenért. Ha valaki bulit szervez akkor úgy mehetek el ha beszélgetek valakivel és aztán szóba jön. Nem az hogy odajönnek elhívnak ide oda. Mindig én csinálok mindent. Utálni nem utálnak mert megtudok mindenkit nevettetni jól eltudok dumálgatni az emberekkel de mindig nekem kell ide oda szaladgálnom. Elfáradtam.2011. jan. 14. 17:25
11/11 anonim válasza:
Velem is ugyan ez volt...felszínes kapcsolatok, amikor összefutunk véletlenül, akkor élvezzük egymás társaságát, de mindenhova nélkülem mennek... valaha nagyon zavart, irritált, hogy kihagynak a banzájból, de rájöttem, hogy ostobaság ezen rágni magam, mert sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint néhány képmutató pofa vagy egy buli, ahova meghívattad magad. Ha akad igaz barát akad, ha nem, hát nem. Én egyszer a poén kedvéért egyedül mentem bulizni és hihetetlen mód, akadt néhány tök idegen ember, akikkel jól érezhettem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!