Ez bejön a pasiknak?
Figyelt kérdés
nos hàt elsôsorban a srácok véleménye érdekelne...
nektek teccenek az olyan csajok akik nem kimondottan vékony típusuak?ezt úgy kell elképzelni pl szép arca van és szélesebb a csípôje ès a combja sem olyan vékony de nem kövér...:)szòval teltkarcsú...^^
xDmert én is ilyen vagyok...:pxD
2011. jan. 14. 15:29
1/12 anonim válasza:
Talán bejön, talán nem, az viszont biztosan bejön, ha tud magyarul írni, és nem töm tele minden mondatot idióta szmájlikkal.
2/12 anonim válasza:
En mondjuk szeretem ha van mit fogni :P de igy kep nelkul nehezen mondom meg hogy bejossz e...talan ha kuldenel :)
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm azt az egy értelmes választ de most mért szólsz bele nem a te dolgod...légy szíves ne kritizálj oké...???
2011. jan. 14. 16:10
4/12 anonim válasza:
Van akinek igen van akinek nem. Stílustól függ. Ha jól elő tudod adni magad akkor már az auráddal is hódíthatsz. Ismerek ilyen lányt aki nem egy vékony típus és mégis vonzó.Jófejségével, lazaságával és öltözködésével. Ha elérhetetlenek akarsz tűnni az is leszel.
5/12 anonim válasza:
szerintem tetszenél mindenkinek csak téleg ne legyenek a szavaid mindenféle hulyeségek mert az egy pasinak se jőn be legyél kedves és félénk :)))) az mindenkinek bejőn (ja és jol tanulj)ez fontos
6/12 anonim válasza:
Ha az alkatot kérdezed... Ez egy idióta elképzelés, hogy a hajszálvékony csajok a jók. Van egy ideál a pasiknak. A lényeg az, hogy kidolgozott alakod legyen és ne legyen "kézzel fogható" felesleges zsír tömeg. =)
Üdv.
7/12 A kérdező kommentje:
a tanulással sincs gondom félévkor 4,8-4,9 körül leszek és mindig szorgalmasan tanulok...:)és eléggé laza vagyok szóval nem az kis visszahúzódó hogy elmegyek bulizni és egész meg sem szólalok...de nem vagyok a társaság középpontja sem nem is szeretnék az lenni.szerintem így pont jó csak szeretnék egy kicsit fogyni...:D(de nem tocsogok a zsírtól nem lötyög semmim hogyha futok csak hát olyan mintha vékony lennék csak egy kicsit vastagabb értitek nem???:D)
2011. jan. 15. 11:55
10/12 A kérdező kommentje:
:P
2011. jan. 16. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!