Miben vagy jó?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 17:48
 1/10 böiler ***** válasza:
100%

Szerintem én abban, hogy bármennyit, bármiről tudok beszélni. Például nem egyszer így úsztam meg a feleléseknél a karót. Sőt, négyes, ötösöket kaptam. Mondjuk humán tárgyakból persze. Töri, irodalom.

Vagy mikor fizikából kellett előadást tartanom Kirchoff törvényeiről, illetve életéről. Egy szó nem volt igaz az életéről szóló előadásomban. Kaptam egy ötöst, sőt mondta a tanár, hogy milyen jó volt. :)

Talán még versek írásában is jó vagyok. Legalábbis szokott tetszeni az embereknek. Illetve van, hogy egész nap rímekben beszélek. :D

Ja, meg jó vagyok tükörtojás készítéséből. Néha ehető. :D

17/F

2011. jan. 13. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Sokfajta folyamatot jobban átlátok és így leegyszerűsítem. Mikor cégünk volt, a beosztottak azért nem szerettek, mert amíg ők szolgai módon pepecseltek, addig én "huszárvágásokkal" mindent hamar (és jól) elintéztem.
2011. jan. 13. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Bármint meg magyarázok és mindenben találok jót. Tanult optimizmusom van. :D
2011. jan. 13. 20:45
 4/10 haggyámán ***** válasza:

Örök optimizmus.

Nem lehet felidegesíteni. /*5 év alatt csak egy valaki, illetve valami tudott kihozni a sodromból. A kedves Oktatási hivatal. :)*/

2011. jan. 13. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Kb olyasmi mint az elsőnek, spec múlt héten írtam énekből dolgozatot 5 dologról kellett írni: históriás ének, Pelsztrina, Bakfart Bálint, Gregorián meg még valami. Úgy mentem be hogy nem tudtam jóformán semit a puska is becsődölt ezért elkezdtem improvizálni és 2 hibával 5-öst kaptam pedig tényleg nem is vágtam a témát meg semmi csak sokat írtam a semmiről :D

Amúgy nem tudom pontosan miben vagyok jó, és ez rontja a közérzetemet mivel úgy érzem semmiben sem vagyok jó :(

Amúgy pesszimista vagyok sajnos :-(

2011. jan. 13. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Jó emberismerő vagyok. Az emberek külseje alapján is meg tudom elég jól határozni a jellemét és a személyiségét. Könnyen kiismerem őket, emiatt általában tudom ha hazudnak.
2011. jan. 13. 23:44
 7/10 Jason Becker ***** válasza:
Szerintem, én semmiben. Ez gáz, ugye? Sokmindenben otthon vagyok, de semmiben nem elég jó...
2011. jan. 14. 04:07
 8/10 Főzős Laci válasza:
Minden problémában meglátom a fényt az alagút végén:mindig van valami megoldás!
2011. jan. 14. 14:22
 9/10 A kérdező kommentje:
hú köszi a válaszokat :D
2011. jan. 14. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
éneklés,számolás,életfelfogás,sport,barátkozás.
2011. jan. 16. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!