Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől félsz? Nem olyan hogy...

Mitől félsz? Nem olyan hogy például mit nem érsz majd el hanem pl. sötét magasság stb.

Figyelt kérdés
félelmed van? írd ide kösszike! pl az is írhatod ha nem félsz semitől de sztem olyan nics! pl. pokoktol viztől... stb
2011. jan. 12. 19:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

a fóbiákra vagy kiváncsi?

nekem a bajusz

2011. jan. 13. 04:38
 12/36 A kérdező kommentje:
Fóbiákra gondolok igen köszönöm a válaszokat! de mmilyen bajusssz?????????????
2011. jan. 13. 13:43
 13/36 anonim ***** válasza:

- pókok. beteges félelmem van - legyen bármilyen, még egy rajzolt póktól is rosszul leszek. a legkisebb póktól is bepánikolok, órákig nem vagyok képes vissza menni arra a helyre, ahol láttam egyet is.

- kis helyre történő bezárás.

2011. jan. 13. 14:07
 14/36 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok; a tűt kihagytam, volt már pánikrohamom egy egyszerű szuri miatt...
2011. jan. 13. 14:08
 15/36 A kérdező kommentje:
úú szegénykém köszi több válasz jöhet
2011. jan. 13. 19:06
 16/36 anonim ***** válasza:

-rovarok

-halál

-emberek

2011. jan. 13. 21:42
 17/36 anonim ***** válasza:

-öregedés

-halál

-magány

-elvesztem a kontrollt a testem felett

-vonatok

-pókok

Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

2011. jan. 14. 01:57
 18/36 A kérdező kommentje:
Köszi!! hihih :)
2011. jan. 14. 16:20
 19/36 Utasinformátor válasza:
Vonatoktól félsz? Miért kéne azoktól félni? Megmondom őszintén ezt a pókfóbiát nem értem az embereknél. Eleve abból kéne kiindulni, hogy hazánkban egyik pókfaj sem veszélyes, semmilyen kárt nem tudnak tenni az emberben, így hát alaptalan a pókfélelem. Csak hát az emberek többsége nem logikusan gondolkodik, hanem az érzelmei hajtják, talán ezt kéne egy kicsit megváltoztatni. Na, én pont az ilyen emberektől félek, akik alaptalan dolgoktól tartanak, mert így általában előítéletesek lesznek.
2011. jan. 15. 14:56
 20/36 anonim ***** válasza:
Sok idióta. Ha jobban megnézitek ezek 90%-a teljesen irracionális/állati ösztön. Leszavazhattok (amúgyis van akit ez érdekel??) vagy vitázhatunk, de a tényeken nem változtat.
2011. jan. 15. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!