Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a legnagyobb félelmed...

Mi a legnagyobb félelmed magaddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 11:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

haggyámán: Egyébként én is így vagyok vele, és nekem pl. fura hogy sokan ezt nem ismerik fel, mert annyira nyilvánvaló. o:

Én írtam amúgy a 440 pontot, és egyértelmű ha teszek érte akkor meglesz. Szóval nem parázok tőle, ha belegondolok jobban aggaszt hogy mi van ha még ez sem lesz elég? :'D (mondjuk azért írtam hogy minimum)

2011. jan. 12. 13:33
 12/26 anonim ***** válasza:
Hogy pont olyanná válok, mint anyukám. Atyaég!
2011. jan. 12. 13:58
 13/26 szamóca. ***** válasza:
najo, de engem pont az rémíszt meg hogy minden rajtam múlik. és ha elrontom? nem hibáztathatok mást...
2011. jan. 12. 14:09
 14/26 haggyámán ***** válasza:

Ez a legjobb az egészben, nem tudsz mást hibáztatni. Ha nem akarod, hogy megint előforduljon ilyesmi, akkor keményebben küzdesz érte. Ha ez sem elég, akkor még annál is jobban.

Az ember csakis a hibáiból tanul.

Itt vagyok példának én. Decemberben semennyit se tanultam vizsgákra. Január elején kezdtem el tanulni 5 vizsgára. Hát nem egy leányálom. Azóta hajnali kettőkor alszok el és már 10-kor kelnem is kell, hogy a mai adagot meg tudjam tanulni.

Magamat hibáztatom, csak rajtam állt, hogy tanulok-e decemberben, nem volt semmi dolgom. Következő vizsgákra minimum egy hónappal előbb elkezdek tanulni. :)

2011. jan. 12. 14:22
 15/26 anonim ***** válasza:
Én nem is értem, miért kéne mást hibáztatni, semmit nem old meg, feleslegesen idegesíti fel magát az ember.
2011. jan. 12. 14:26
 16/26 szamóca. ***** válasza:

nem is az a lényeg hogy másra kenjem amiért elb*sztam az éeltem:)

egyszerűen csak néha úgy érzem hogy túl nagy felelősség számomra az, hogy minden rajtam múlik. az életem, a boldogságom, minden. Néha úgy érzem én ehhez kevés vagyok, bár kézzel lábbal küzdök érte hogy ha majd öregen visszanézek, elégedett mosollyal halhassak meg, és tudjam hogy jól csináltam. és félek hogy nem fog sikerülni.

egyébként tény hogy még mindig jobb, például ezért nem vagyok vallásos. nem szeretem másra fogni (istenre, allahra, akárkire) azt ami történt. szeretem tudni hogy az én kezemben van az életem, de ugyanakkora félelmetesnek is találom, mert nagy felelősség ez...és csak egy esélyem van. és ha elrontom, az igen szar lesz nekem.

2011. jan. 12. 14:40
 17/26 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha félsz a nagy felelősségtől, nagyobb a valószínűsége hogy tényleg nem jön össze...
2011. jan. 12. 14:44
 18/26 szamóca. ***** válasza:
ez biztató:D
2011. jan. 12. 14:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Én attól félek hogy soha se akarok majd semmit se :D mint most:$ nincsenek céljaim és nem is kesergek ha nem érem el őket. :O és ha valaha lesz célom akkor rájövök hogy elérhetetlen xd ezért inkább nem akarok célokat. :O (nagyokat és hosszú távúakat) rövid céljaim vannak de azokat el is érem.
2011. jan. 12. 14:50
 20/26 anonim ***** válasza:
attól félek leginkább, hogy az életemben semmi hasznosat nem fogok tenni, és csak úgy elrepül, és hogy senkim sem lesz soha ,hogy senki se fog elfogadni olyannak amilyen vagyok..
2011. jan. 12. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!