Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi fiatalok hogyan leszünk...

Mi fiatalok hogyan leszünk később? Vagy csak én aggódok fölöslegesen?

Figyelt kérdés

Már rég kiakartam írni a kérdést, na most meg teszem.

Az érdekelne hogy mi fiatalok milyenek leszünk később ha idősek leszünk. Mert ha belegondolsz anyád, apád, nagyszüleid tudnak mindent helyetted, mindenhez értenek, ellátnak eltartanak. Az egy dolog hogy dolgozok de ez marha kevés lenne ha egyedül kéne élnem például. (85 ezer ft)

Ha bármilyen problémám van anyámhoz fordulok ha ő nem tudja akkor apámhoz, a nagypapám egy marha okos ember, a számítógépen kívül mindenhez ért szó szerint, a szüleim talpra esettek és ha belegondolok hogy ők mind nem lesznek egyszer, akkor összeszorul a gyomrom és félni kezdek de úgy igazán.

Mi a véleményetek?

20F

2011. jan. 12. 06:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
asdy igazad van! jól mondod.
2011. jan. 13. 08:47
 12/12 anonim ***** válasza:

12:57 vagyok

egyetértek 23:13mal, szerintem helytálló elmélet. én is hasonlóan magyaráztam. tehát a szülők hibája. azzal hogy jót akarnak valójában rosszat tesznek.

2011. jan. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!