Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez milyen ember lehet?

Ez milyen ember lehet?

Figyelt kérdés

Amiket szeret:

metal (nem rock!!!),kemény és sötét zenék (tehát nemcsak metal), horrorfilmek, gitározás, versírás, erdei kirándulás, a temetők, vaskereszt, régi templomok és várromok.

Humora beteges.

Gyorsan változik a hangulata egyik pillanatról a másikra.

Érdeklődési köre: középkori kínzások és kivégzések, sorozatgyilkosok, sötét és elvont dolgok (pl. halál, öngyilkosság), német és japán kultúra, második világháború, a náci Németország, szellemek.

Ezekből mire lehet következtetni?

2011. jan. 10. 19:31
1 2
 1/20 szamóca. ***** válasza:

ambivalens, nekem.

egy értelmes művészlélek ( gitározás, versírás erdeikiránduláls) hogy lehet olyan buta hogy nácikkal foglalkozzon és élvezze a temetők hangulatát??

egyébként, ezen felül arra tippelek hoyg fiatal :) majd elmúlik, és kialakul az énképe, egyénisége. ez így elég sablonos.

2011. jan. 10. 19:36
 2/20 anonim ***** válasza:
szerintem tipikis metálos..mindegyik ilyen
2011. jan. 10. 19:37
 3/20 anonim ***** válasza:
26%

szamóca te amúgy követsz engem? :)

akárhova írok, oda te is mindig írsz :)

2011. jan. 10. 19:37
 4/20 szamóca. ***** válasza:
73%
én írta melőbb...ugyhoyg tekintve a körülményeket azthiszem...te követsz engem ^^ :D
2011. jan. 10. 19:38
 5/20 anonim ***** válasza:

Kérdésíró! Üldözési mániád van, félsz szamócától? :-)) Ez aranyos pont ilyen horroros témánál. :-)

Amúgy én is szeretem a temetők hangulatát, és nem vagyok alternatív... Olyan csönd van ott, lehet gondolkodni, olvasni, sétálni, ezt-azt is még... :)

2011. jan. 10. 19:40
 6/20 anonim ***** válasza:

Átlagos tini.

Mostanában "divat" E/3-ban írni magunkról?

2011. jan. 10. 19:42
 7/20 anonim ***** válasza:
a japánon meg a temetőkön kívül és is ez vagyok :P és ez jó így!
2011. jan. 10. 19:43
 8/20 anonim ***** válasza:
mondjuk a kérdéseimre még sohasem válaszoltál, pedig mindig abban a reményben teszem fel, hogy remélem írni fog szamóca, de már feladom, komolyan mondom FELADOM MÁR
2011. jan. 10. 19:46
 9/20 anonim ***** válasza:
ez egy goth.
2011. jan. 10. 20:03
 10/20 szamóca. ***** válasza:

47% linkelj melyek azok, mondd! válaszolok mindre, ezen ne múljon:D

(azért ha valami matematikai kérdéseket teszel fel értelmes választ ne várj tőlem:P)

2011. jan. 10. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!