Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez így? (lent)

Miért van ez így? (lent)

Figyelt kérdés

miért van az hogy ami érdekel azt első hallásra megjegyzem ami meg nem azt órákig kell tanulnom csak informatikából vagyok 5-ös a többi az 2-3-as meg a matekból a legszarabb vagyok ez miért van pedig a barátom is igy van de ő 4-5 ös

lehe hogy gyengeelméjű vagyok vagy csak ahoz vagyok okos ami érdekel pedig honfoglalba is 3. lettem a minibajnokságon

2011. jan. 10. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért van így, mert ilyen az agyunk természete.

Akinek jobbak az eredményei a suliban, azokat szimplán jobban érdeklik a tantárgyak. Ettől még lehet unalmasnak találja a tárgyat, de hidd el csak az a különbség, hogy aki jobb tanuló, az valamilyen oknál fogva érdekli a tananyag. Pl mert fél a rossz jegytől, mert fél hogy nem dícsérik meg otthon, vagy mert szimplán jó tanuló akar lenni.

Nekem is a jegyeim többsége jeles volt, de ettől még messze nem igaz, hogy érdekelt volna az a sok szar amit középsuliban lenyomnak... Szimplán jó jegyeket akartam az egyetemi felvételihez és emiatt valamilyen szinten érdekessé vált a tananyag (de attól még voltak fájdalmas tárgyak :)

2011. jan. 10. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!