Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Folyton kitalálok dolgokat és...

Folyton kitalálok dolgokat és hazugságokba keveredem. Most pár honapja állitom hogy terhes vagyok és most lebukni látszom mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 16:13
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Ha csak tévedésről van szó akkor nyugodtam megmondhatod az igazat. Nem tehetsz róla hogy elnézted. de argentin sorozat módjára is megoldhatod a dolgot, és bemesélheted hogy elvetéltél:)
2011. jan. 9. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
2essel kezdődik a személyin számod?úgy kellett....
2011. jan. 9. 16:27
 13/21 anonim ***** válasza:
hazugságra hazugság.... milyen ember vagy te? őszinte is szoktál lenni néha? meg olyat hazudni, h. elvetéltél? nem szégyelled magad? legyél bátor, és ismerd be az igazat, aztán meg kezeltesd magad
2011. jan. 9. 16:28
 14/21 A kérdező kommentje:
de hogy zajlik egy vetélés? mit kell tudni róla? 13 hetesen amugy már beadtam késöbb hogy voltam dokinal 8 hetes rosszul vagyok stb es azóta már most kéne 14 hetesnek lennie. most bujkálok nem mozdulok ki 1 hete ez miatt
2011. jan. 9. 16:29
 15/21 anonim ***** válasza:
csináld azt mint a barátok köztben :D tuti sikered lesz :D
2011. jan. 9. 16:32
 16/21 anonim válasza:
sztem keress fel egy szakembert... mert ez NEM NORMÁLIS!!!
2011. jan. 9. 16:34
 17/21 A kérdező kommentje:
mi volt a baratok köztben,?
2011. jan. 9. 16:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Először is öld meg magad, ilyen hülye emberek ne szívják el a levegőt mások elől. Másodszor valld be az igazat. Hülyének fognak nézni,de hát az is vagy. Harmadszor ha zavarnak a hazugságaid, kontrolláld magad, menj dokihoz. Negyedszer ismét nyírd ki magad....
2011. jan. 9. 16:39
 19/21 A kérdező kommentje:
erre már gpndoltam de hogy csináljam?
2011. jan. 9. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:

AHa... beadod, hogy elvetéltél.

Aztán mi lesz, ha egyszer tényleg terhes leszel? Mi lesz a kiskönyvedben?

Egyszer hazudtad, hogy terhes voltál, és hazudtad, hogy elvetéltél?

Vagy akkor fogsz magyarázkodni, hogy bocs, totál elfelejtetted, hogy pár hónaposan elvesztettél egy babát, azért nem diktálod be?

Ilyesmivel nem szabad játszani.

Ha egyszer késett, akkor késett, de miért nem lehetett akkor elmondani, hogy megjött???

Normális ember az első héten amúgy se kürtöli szét a fél világban, hogy terhes, pedig se egy teszt, se semmi.

Ebből, hogy terhesnek hazudod magad már kb. három hónapja: nem lehet jól kijönni, főleg nem másik hazugsággal.

Mindenféleképp ki fog derülni az igazság, ha nem most, akkor később.

.... csak nehogy azt vonzzad be büntetésként, hogy az első babád tényleg elmenjen pár hetesen. Én mondjuk már eleve ezért sem mondanék ilyeneket, mert egyszer visszaüt.

2011. jan. 9. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!