Mit tennétek a helyemben? Nagyon félek
eléggé önbizalomhiányos vagyok, állandóan azon kattog az agyam hogy mikor lesz már barátom, és hogy csúnya vagyok-e.....ma mikor bementem az egyik barátnőmmel a büfébe, egy fiú mögöttünk állt és azt mondta hogy "mindjárt elhányja magát" meg hogy "kiégett a szeme" egyből eszembe jutott, hogy mi van ha miattam mondta:(:(:( ez az egész még általános iskola 5-6.ból van, amikor mindenki csúfolt hogy én milyen csúnya vagyok... mostmár rengeteget változtam és az új osztálytárs fiúk nagyon aranyosak velem, ölelgetnek és szinte mindennap bókolnak, mai is azt mondta az egyik fiú osztálytárs h milyen szexi vagyok, meg csinos és szép, de valahogy nem tudom elhinni :( pedig mindent megteszek, hogy jól nézzek ki, sminkelem magam, tornázok, jól öltözködök, festem a hajam stb...de akkor miért nincs barátom ?:|:( és szerintetek a fiú mögöttem azért mondta tényleg, mert meglátott?:/
15/L
Na, én nem a 15/f vagyok :)
De szerintem korántsem biztos, hogy rád mondta.. A büfében egyrészt mindig baromi hosszú sor áll, másrészt meg beszélgethettek akármiről... Az is lehet, h épp egy tanát szidtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!