Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Nagyon félek

Figyelt kérdés

eléggé önbizalomhiányos vagyok, állandóan azon kattog az agyam hogy mikor lesz már barátom, és hogy csúnya vagyok-e.....ma mikor bementem az egyik barátnőmmel a büfébe, egy fiú mögöttünk állt és azt mondta hogy "mindjárt elhányja magát" meg hogy "kiégett a szeme" egyből eszembe jutott, hogy mi van ha miattam mondta:(:(:( ez az egész még általános iskola 5-6.ból van, amikor mindenki csúfolt hogy én milyen csúnya vagyok... mostmár rengeteget változtam és az új osztálytárs fiúk nagyon aranyosak velem, ölelgetnek és szinte mindennap bókolnak, mai is azt mondta az egyik fiú osztálytárs h milyen szexi vagyok, meg csinos és szép, de valahogy nem tudom elhinni :( pedig mindent megteszek, hogy jól nézzek ki, sminkelem magam, tornázok, jól öltözködök, festem a hajam stb...de akkor miért nincs barátom ?:|:( és szerintetek a fiú mögöttem azért mondta tényleg, mert meglátott?:/

15/L

2011. jan. 6. 18:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
mármint ő hányja el magát, és az ő szeme égett ki! bocsi rosszul fogalmaztam
2011. jan. 6. 18:34
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rád mondta. Ezer más dologra is mondhatta.

A barát téma miatt pedig szerintem ne aggódj, van még időd. Én is 15 éves vagyok, eddig 1 barátom volt, az is 2 napig tartott. És nem is vagyok rá büszke, nem is vagyok jóban az illetővel. Szóval szerintem még ráérsz, a szerelem úgyis akkor talál rád, amikor nem is számítasz rá. :) Próbáld magadat adni, és légy természetes, nem feltétlenül kell az a kencefice!

15/L

2011. jan. 6. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:

A helyedben felkeresnék egy pszichológust.

Nem mondom, hogy rakj fel képet, mert itt nem számít, hogy hogy nézel ki, de nem is az a lényeg, hogy mások mit gondolnak rólad. Magadnak kell tetszened. Ha elfogadod magad és magabiztosabb leszel, az meglátszik majd a kisugárzásodon is, ami sokat számít!! Az ún. "alfahímek" nem azért "alfahímek", mert jól néznek ki, hanem mert azt gondolják magukról, hogy jól néznek ki és határozottak, magabiztosak. Ez sokat számít.

Én viszont úgy vagyok vele, hogy nem érdekel mások véleménye. Hadd gondoljon amit akar, attól én még miért ne érezhetném jól magam?

Az, hogy nem nézel ki jól, nem jelent semmit a párkapcsolatban, egy normális fiúnál. Nekem pl. nem a külső számít, ha pedig valaki csak azt nézi.. az ne érdekeljen téged, mert nem lenne hosszú életű kapcsolat.. :)

A fiú a büfében valószínűleg rád mondta, DE! Egyáltalán nem biztos, hogy azért, mert csúnya vagy. Próbált menőzni a haverjai előtt, valószínűleg úgy gondolja, hogy ez menő és kevesebb lesz, ha nem olt be mindenkit.... Vannak ilyen bunkók, de ne foglalkozz velük :)

Sok sikert és tarts ki!!! :)

15/F

2011. jan. 6. 19:08
 4/13 A kérdező kommentje:
jézusom!!!!!!! akkor tényleg rám mondta???????:( és az nem jelent semmit hogy a többi fú meg azt mondja hogy szép vagyok????:(
2011. jan. 6. 19:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Dehogynem!!! :) Olvasd el újra, amit írtam :)

Nem biztos egyébként, de valószínűnek tartom. Nem kell vele foglalkozni, ez nem nagy dolog ;)

A felületes embereket inkább kerüld el, de nem hiszem, hogy csúnya lenél.

2011. jan. 6. 19:28
 6/13 A kérdező kommentje:
De miért tartod valószínűnek? :/
2011. jan. 6. 19:30
 7/13 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy a barátnőmre mondta?
2011. jan. 6. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Most nem az e lényeg, hogy rád mondta-e, vagy sem.. :)
2011. jan. 6. 19:32
 9/13 A kérdező kommentje:
okés..de te miért tartod valószínűnek ?
2011. jan. 6. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Leírtam.. De ne ezzel foglalkozz, nem ez a lényeg.. :)
2011. jan. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!