Ha valakit pofánvágnak aki előtte nagyonfélt a bunyótól, a képenvágás után elmúlik a félelem?
Figyelt kérdés
Szívesen hallanék pár tapasztalatot :)2011. jan. 3. 19:40
21/36 szamóca. válasza:
hát az kellemetlen jha:D
de még mindig ráfoghatod hogy elkapott a vírus:D
22/36 böiler válasza:
Hát ja, csak mi az isten az az óriási lik. :D
23/36 szamóca. válasza:
hátha messziről látod az régen rossz:D
24/36 böiler válasza:
"A történet lassan véget ér
De a tanulság még belefér
Láttátok, hogy kivégezték a kis főhősünket
Kiáltsuk hát együtt hogy "Védjük a seggünket!"
:D
26/36 A kérdező kommentje:
böiler te miféle környéken laksz hogy ennyi bunyóban van részed?:D amugy edzésre mindenképp fogok járni, thaiboxot ajánlották, te mitgondolsz?
2011. jan. 3. 21:07
27/36 böiler válasza:
Thai-box az nagyon jó! Viszont, ha van MMA edzés valahol, azt is érdemes megnézni.
Én? Érden, illetve Kispesten. :) Mindkettő necces este.
28/36 A kérdező kommentje:
hát arra pest környéke tényleg necces. ahozképest én nyugis helyen lakom, viszont vmiért a nagy semmiért sokan látnának megverve. nem önteltségből, de marha sok csajnak bejövök, és rengetek ember szemét szúrja sajnos...
amugy 1éve edzek konditerembe, szóval nemvagyok nyápic szerencsére :D
2011. jan. 3. 21:20
29/36 böiler válasza:
Oké, de mikor lejönnek a hústornyok edzésre, és egyszerűen nem tudják felvenni a ritmust, hamar elfáradnak, már verve vannak... :) Remélem te nem vagy hústorony, mert az igaiból főleg hátrány szerintem. Persze, ha lendületből neked megy, akkor gáz van, de arra való a futás. :D Amúgy meg körbeugrálhatod... Persze ettől függetlenül utcán tuti nem kötnék bele a nagy emberekbe, de edzésen elég viccesek szoktak lenni. :)
30/36 A kérdező kommentje:
áhh hústorony messze áll tőlem:D őszintén szólva szerintem teljesen átlag magas/kg vagyok, csak az edzés hozott valami plusszt :) gyorsasággal nincs baj. de a legnagyobb bajom tényleg hogy nem tudom hogy viselkednék egy ilyen szituban, lehet lesokkolnék, mert azt mondják az első ütésnél nagyon felmegy az adrenalin, haverjaim is mondták.
2011. jan. 3. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!