Ha lehetne egy keresed az uj evben, mit kernel? Nincs az hogy meg egy keresed, csak egyetlen egy keresed lehetne, es teljesuljon.
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 00:56
1/10 anonim válasza:
Boldog szeretnék lenni,azzal akire én gondolok.
2/10 anonim válasza:
Hogy mostantól mindenkinek a világon aki korrupt politikussá válik, vagy már az, nőjjön egy nagy, levághatatlan, lógó f.sz a homlokukra, ami pont beleér a szájá, az igazi meg száradjon le.
Akkor mind sokkal boldogabbak lennénk.
3/10 anonim válasza:
1 kérésem lehetne?
Akkor azt kérném,hogy tudjak társalgási szinten beszélni angolul..Ez minden álmom..eddig nagyon kevés sikerrel megy..
4/10 anonim válasza:
Jöjjek össze álmaim nőjével, akit láttam a Bershkában pár napja:S
Remélem teljesíted kérdező!
8/10 anonim válasza:
Bölcsességet kérnék, hogy merjek mindig úgy cselekedni, ahogy valójában érzem.
9/10 anonim válasza:
Összejöjjek azzal a pasival, aki tetszik
10/10 haggyámán válasza:
Köszi, de nincs semmi, abszolúte meg vagyok elégedve mindennel. Bár előbb elkezdhettem volna tanulni, de az ember a hibáiból tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!