Mikor kezdted a dohányzást? És miért kezdted el?
13 éves lehettem. az osztályom fel elkezdett dohányozni és hát velem is kipróbáltatták. Suli után mindig kijártunk suli mellé, cigiztünk, röhögtünk.. szóvsal jól éreztük magunkat. és hát rászoktam. azóta dohányzom.
15L
Én soha.Apám is tüdőrákban halt meg 36 évesen.
13L
"amúgy meg akkora hülye törvények vannak, se alkoholt, se cigit ki nem adnak 18 éven aluliaknak, ostobaság, valaki nem csak azért inna vagy cigizne, mert mások beleviszik, vagy mert menő"
Ezzel csak annyi a baj hogy a hülye törvények nem azért lettek erre a témára kitalálva hogy ne menőzzenek a gyerekek,vagy hogy akkor már magától,büszkén a többi nyomása nélkül vegye meg a cuccost,hanem azért mert Magyarország népessége így is csökken és nem tenne jót ha az emberek tizenévesen kapnának alkoholmérgezést,illetve tüdőrákot,valamint a szülők is kicsit haragudnának hogyha a 13 éves lányukat megerőszakolnák egy szórakozóhelyen,vagy a fiukat esetleg megtalálják késelni a jó zene és a marihuána hevében,valamint az se tenne jót senkinek ha a 16 éves lányt esetlegesen bedrogoznák és vinnék külföldre prostituáltnak(Íratlan szabály:italod sose téveszd szem elől,sose engedd el,mindig fogd,ha kimész akkor passzold oda ismerősnek hogy vigyázzon rá)
Lehet hogy túlzásnak hangzik,de néhány saját tapasztalat.Egyik barátnőmet 14 évesen majdnem(!) megerőszakolták egy buliban,egy ismerős fiút fejen csaptak egy vízcsappal(isten tudja az hogy került a kezükbe)és kórházba kellett vinni,egyetlen egyszer elmentem néhány barátommal egy diszkóba és majdnem pórul jártam,a mosdóból jöttem ki és észrevettem hogy valami fehér por úszik az egyébként átlátszó italomban.Fél perc alatt belecsempésztek valamit.Itt jegyeztem meg a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!