Nem lenne jobb ha betíltanák a dohányzást a kocsmákban?
Ne hülyéskedj már, akkor mitől lenne meg a kocsma-hangulat? Én nem járok túl gyakran kocsmába, de annak pont az lenne a lényege, hogy emberek összeülnek beszélgetni, inni, cigizni.
Akinek ez nem tetszik, menjen kávézóba, abból több a dohánymentes, lehet ott is beszélgetni, van ahol még alkoholt is adnak, és büdös sem lesz az ember.
nem.
én elhiszem hogy te büdösnek érzed, de a hattyú halálát nem kell eljátszani... régen a villamoson is cigiztek.
mellesleg mindenhonnan kitiltani a dohányosokat azért nem lehet...van sok olyan ehly ahol külön bontják dohányzó és nem dohányzó részre, vannak helyek ahol nem lehet dohányozni...stb. válogass.
Aki kocsmába megy az fel van rá készülve, nem? én ezért nem járok oda :D Még étteremnél valamennyire normálisnak találom ezt a kezdeményezést, bár ott is van dohányzó és nem dohányzó rész, a te döntésed.
Én inkább azt a cigist büntetném, aki eldobálja a csikket amerre csak jár, ott hullik ki a szájából, ahol éri. Arra például nem gondol senki, pedig mennyivel undorítóbb, nem? Mindet közmunkára ítélném, mert ha 5 m-rel arrébb van a szemetes, nem rohad le a lába ha kidobja oda a csikket. A rágósokkal meg felnyalatnám a kiköpött rágóikat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!