Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Senki sem ert meg. Azt mondjak...

Senki sem ert meg. Azt mondjak, hogy fura vagyok?

Figyelt kérdés

Szoval... tenyleg akarmi van hiaba mondom el valakinek is, max. meghallgatjak azzal annyi. Egyetlen egy baratnom van, aki egy picit is "olyan mint en". En nem ertem,hogy miert van ez.

14/L

2010. dec. 30. 09:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Korulnezek es korulottem minden annyira mas, annyira nem erdekli oket semmi. En elvagyok a magam kis vilagaban, de megis annyira komolyan veszek mindent... es masokat abszolut nem erdekelnek az ilyen "belso" dolgok,hogy megvitassak a problemaikat. S.t.b
2010. dec. 30. 10:03
 2/8 anonim válasza:

Ilyenek az emberek sajnos.. nem érdekli őket mások baja, gondja, mondanivalója..Meghallgatják, de válaszolni már nem képeseket. Nem csak te vagy így ezzel, egyik barátnőm is. Őt is "furának" tartsák,tudod miért van ez?

Mert értelmes emberek vagytok, és a többieknek ez újdonság!

Szard le őket!Én megértelek!:))

2010. dec. 30. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:

:)) Csak mar egy picit belefaradtam... ez van.

Koszi a valaszt! :)

2010. dec. 30. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs más/ellenedre, én meghallgatlak. És hozzá is tudok szólni dolgokhoz. Hasonlóan látom - az embereket nem érdekli a másik, vagy úgy általában semmi. Nem kezdeményeznek beszélni, megnyílni, csinálni valamit... 14 évesen "belefáradni"... lehet. De amikor túl leszel a "kamaszkoron", és jó pár barát eltűnik mellőled, esetleg tovább kerülsz a középkorúak kategóriájába, majd az idősekébe, és végig hasonlóan fogod érezni, hogy nincs valódi társaságod... Csak azért mondom, mert vannak akik ebben az érzésben egy életet is leélhetnek. Nem midnegy, hogy szórakozásra vágysz, vagy megértésre.
2010. dec. 30. 20:49
 5/8 anonim válasza:

Én teljesen osztozom az érzéseidben, kedves kérdező. Én is hasonló cipőben járok. Olyasfajta ember vagyok, aki gyakran tűnődik az élet nagy kérdésein, és ezt szeretné mással is megvitatni, de sajnos csak igen kevés ember alkalmas rá. A legtöbben ugyanis felszínesek, és csak a hétköznapi problémáikkal vannak elfoglalva. Nincsenek életcéljaik. Önmagukkal sincsenek tisztában annyira sem, hogy eldöntsék, mit akarnak az élettől.

Szóval ne aggódj! :) Örülj neki, hogy Te más vagy, és nem olvadsz bele abba a szürkeségbe, ami a közönséges emberek világa! :)

Ha kitartó vagy és céltudatos, később megtérülnek a fáradozásaid! Csak magadra hallgass, ne befolyásoljon senki és semmi!

Sok erőt & sikert kívánok! :)

2010. dec. 31. 00:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen. :)

Sokat segitettetek mar ezzel is...

Legalabb tudom,hogy nem vagyok egyedul. :))

2010. dec. 31. 07:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy, csak sokak szerint szégyellni való dolog a kérdezés, meg a tűnődés, nem menő ha az ember verekedés meg kocsmázás helyett egy beszélgetésre hívja át a barátját, vagy könyvet olvasnak, érdekli őket az állatvilág, és nem a drogok, a szex, a pénz... A legtöbben ösztönéletet élnek, mások (a kisebbség) ezért érzi magát egyedül szellemileg.

Mint mondtam nekem is írhatsz privátot, mi az, ami érdekel.

00:40-nek küldtem privátot

2011. jan. 1. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
és 4. voltam
2011. jan. 1. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!