Hülyének látnak az emberek? Mit tegyek (bővebben lent)?
Ez igaz. En is lany vagyok... az osztalyomba az osszes fiu ketszinu. Annyira masak amikor egyutt vannak, de amikor egyedul... olyan kis naivak, felenkek. Oke, megertem meg csak nyolcadikosok vagyunk, de akkor is. :)
Szerintem csak onmagad kell legy, es ne erdekeljen mas. Nem szerethet mindenki, sehol sincs mindig "beke". Mindegy.
De biztos vagy benne,hogy nem tetszik neked a lany?
Mert altalaban,hogyha erdekel valaki velemenye, akkor arra "felnezel"...
Talan kerdezdd meg,hogy mit gondol rolad, milyennek lat, lehet,hogy furcsa lessz, de legalabb megtudod az igazat. :D :))
En ne legy pesszimista, es negativ.
Legalabb egy nap: probalj pozitivan allni a dolgokhoz, es ez legyen oszinte, ami a szivedbol jon. Meglatod, sokkal jobb optimistanak lenni... nem mondom azt,hogy ez egy alsajatithato dolog, de megkonnyiti az eleted. Jobb nevetve tullepni mindenen, minthogy sirva fogod a fejed,hogy "jajj ez tortent, jajj az". Sirankozas helyett, tenni kell a dolgok ellen.
Ajanlom neked "A titok" cimu filmet, en hiszek benne. :)
Sok szerencset. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!