Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak törött lábbal?

Mit csináljak törött lábbal?

Figyelt kérdés

Adjatok légyszi tanácsokat..rohadtul unom már a számítógépet és a tv-t..már rajzoltam..rejtvényt fejtettem..

hallgattam zenét..de mindent unok már.. Mit tudnék csinálni ????? Segítsetek..

2010. dec. 29. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
olvasáás? vagy ez számodra ismeretlen fogalom? csak úgy kérdem.
2010. dec. 29. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
hogy törted el a lábad?
2010. dec. 29. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Használd a kezed! :D
2010. dec. 29. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Anime, manga? Abból van elég a neten. Könyvek? Küldj el valakit magad helyett a könyvtárba. Vagy fanyalodj rá az otthoni szakácskönyvekre, menetrendekre és akármikre. Eseteg tanulj. Helyettem is. :P Értékeld az életed. Hívd át barátaid.
2010. dec. 29. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
törd el a kezed és játsz fókásat
2010. dec. 29. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Fuss pár kört a ház körül.
2010. dec. 30. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen rosszak vagytok.

Hm... mondjuk...

tolts ki "szemelyiseg teszteket"

rubik kocka

almodozz :)))

kerdd meg a szuleidet,hogy vigyenek el valahova...

Mas nem jutott az eszembe. sorry

2010. dec. 30. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Hallgass zenét.

Vagy, hogy bonyolítsuk, írj zenét.

Esetleg kovácsolj nagy terveket és írd le azokat is.

2010. dec. 30. 13:14
 9/10 A kérdező kommentje:

megtanultam a fizikát.. megtanultam a németet is le is fordítottam ,kutattamm hitlerről..már egyszer ott aludtam barátnőmnél.. sőt kínomba már felültem az ablakomba és bőgve néztem ahogy esik a hó és ahogy a szomszéd játszik meg futkározik.. közbe tolvai renátát hallgattam..xĐ

Már készítettem fűszerolajat,fűztem,üvegfestékeztem,ülve feldíszítettem a karácsonyfát.. megtanultam egy csomó karácsonyi dalt zongorán.. a piramistól..xĐ kifogytam az ötletből..és amit írtatok majdnem mindent megcsináltam már.kivéve a ház körüli futás és a kéz eltörés..

2010. dec. 30. 23:06
 10/10 A kérdező kommentje:
amugy ugy tört el a lábam hogy biciklivel elcsúsztam a jégen..műtöttek is.. két csavarral szaladgálok..vagyis bicegek..
2010. dec. 30. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!