Törött kézzel elmehetek bulizni? (lent
Figyelt kérdés
Nahh szal kb 2 hete eltört a kezem de már nem fáj meg semmi csak a vállamon van az a rögzítő bigyusz amibe bele kell tenni a gipszes kezemet, h ne húzza le annyira, nah most ezzel én így elmehetek, vagy ki fognak röhögni?2010. febr. 19. 13:13
1/7 anonim válasza:
A kéztörés miatt elmehetsz,ha vigyázol,hogy ne lökdössenek.Nem tudom hány éves vagy,de tudd, szegénységi bizonyítvány annak aki esetleg kinevet....
2/7 A kérdező kommentje:
17 és lány vagyok
2010. febr. 19. 13:26
3/7 anonim válasza:
Ha tömegnyomor lesz, akkor ne. Múltkor buliba úgy tömve volt a hely, hogy egymás hegyén-hátán táncolt mindenki. A törött kezednek ez nem lenne a legjobb.
4/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy egy begipszelt kézen mi a vicces? Én ezen nem tudnék röhögni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem is úgy gondoltam, h kiröhögnek, mert be van gipszelve, hanem azért mert törött kézzel elmegyek meg a rögzítő is a nyakamba, talán azt mondnák, h minek megy az ilyen bulizni vagy nem tom...
2010. febr. 19. 13:42
6/7 anonim válasza:
Nem értem miért foglalkoznak az emberek ismeretlen emberek véleményével, kit érdekel mit mondanak mások, mennyit ér szerinted az ő véleményük? Amúgy is mindenki magával lesz elfoglalva, ha te jól érzed magad, akkor hol a probléma?
7/7 anonim válasza:
Miért ne mehetnél? Én törött, begipszelt lábbal is elmentem bulizni. Eszembe sem jutott, hogy kinevetnének érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!