Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem akarok felnőni. Ki érez...

Nem akarok felnőni. Ki érez együtt velem? = ( 15/L

Figyelt kérdés
Mindenfélét mondanak, hogy az ember miket érez amikor kamaszodik... egyszer fent-egyszer lent, szuerelem lázadás stb... ilyenekkel egyelőre nem találkoztam. Csak azon mélabúzom folyton, hogy nem-akarok-felnőni. (lázadni mindig is lázadtam, az nem számít) Normális ez?
2010. dec. 27. 23:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
én már tizenöt se akartam lenni, nemhogy 18... :(
2010. dec. 28. 22:40
 12/17 anonim válasza:

nics esetleg kedved beszélgetni külön erröl az érzésedröl? :)

18/F aki élvezi :D

2010. dec. 29. 16:02
 13/17 A kérdező kommentje:
felőlem, de MSNen éppen nem működik
2010. dec. 31. 00:01
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
14 éves fiú vagyok(már nemsokára 15:S) és már most nem akarok tovább nőni,öregedni.Én kéthetente egyszer lefekvés előtt mindig sírok kicsit az ágyban:( Tudom furán hangzik DE IGEN!Egyszerűen nem bírok feldolgozni hogy már nemsokára VÉGE:( már nem vagyok gyerek.jó még itthon vagyok 15,16,17,18 évesen de aztán 20 fölött meg dolgozni kell,elköltözni és felnövök.ezt nem bírom elképzelni.hiányzik minden.hiányoznak a 2002,2003-as évek.mikor 6,7 éves voltam.azok voltak a legszebbek.annyira jó volt.óvodából mindig hozott haza apukám(aki még szintén olyan fiatal volt kb.30 éves)mindig mentem vele csavarogni,estre stb.kocsikázni.mindig kis rövid hajam volt,együtt mentünk fodrászhoz.hiányzik mikor nagyapám 2002-2003-ban minden hétvégén hozott McDonald's-ból Happy Mealt.mikor mindig ott 6 évesen álltam és vártam a kerítésen hogy mikor jön:) és mindig hozott.annyira szerettem őt:'( mindig elvitt névnapkor,szülinapkor a plázába(ott a játékboltba) én voltam az 1. kisunokája.olyan rossz hogy mindezt nekem kell nemsokára csinálnom.dolgozni,pénzt keresni,autót vezetni.sose tudtam elképzelni hogyan tudnak a felnőttek így vezetni?:O mindig ott ültem hátul a kis gyerekülésben és néztem kifelé.kicsi voltam,boldog,semmi bajom nem volt:D már nemsokára utazni sem fogok a szüleimmel:S olyan rossz lesz elköltözni onnan ahol felnőttem,ahol gyerekként mindig játszottam.mikor szép szombati napokon kék volt az ég,és én zokniba,pizsamába,legóztam az ablakom alatt miközben sütött rám a napfény... mikor mindig kókuszos kekszet ettem és úgy néztem apukámat mikor Starcraftozott,meg warcraft III-mon játszott.NEM AKAROK FELNŐNI!!!:"(
2011. jún. 17. 00:13
 15/17 anonim ***** válasza:

"felőlem, de MSNen éppen nem működik" "-.-

Ott az e-mail ,Xfire, Steam...

2011. jún. 17. 00:16
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es válaszoló vagyok még 2011-ből:

Úristen de furcsa, hogy rátaláltam erre a 4 éves kérdésre és a válaszomra :D Hát igen, nagyon rossz most ezt így visszaolvasni...eltelt! Azóta 18 éves lettem, most fogok érettségizni, aztán jövőre egyetem...De legalább szellemileg fejlődtem és már megbarátkoztam, azzal a ténnyel, hogy felnőttem. :D Hülyén nézne ki, ha még 18 évesen is pityeregnék az ágyban esténként. Kár, hogy nem lehet beleszerkeszteni a régi válaszokba, mert akkor javítanám azt a rengeteg helyesírási, vessző hibát. Látszik, hogy 14 voltam. xD

18/F

2015. febr. 24. 23:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt most meg mar 25 vag lol
2022. dec. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!