Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Eldobnád a barátaidat egy...

Eldobnád a barátaidat egy pasiért?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:21
 1/9 anonim válasza:

nem, soha.

mi lesz ha szakitassz a pasival? nem lesz egy darab barátod sem.. :/

2010. dec. 27. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő a nagy Ő akkor igen...

De mivel ez nem azonnal derül ki, így ez az eldobás úgy történik, hogy egyre több idő a pasival, egyre kevesebb a barátokkal.

2010. dec. 27. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi ezt kívánja, akkor az semmiképpen nem lehet jó ember.
2010. dec. 27. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem.... soha többet!

Egyszer eldobtam a barátaimat,sokukkal azóta sem vagyok jóban. A pasi... dobott;)

2010. dec. 27. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
pedig a legjobb barátnőm megtette ... már több mint egy éve nem beszéltünk. összejött a sráccal, az elején nem volt semmi később már egyre többször mondta le a közös programokat mindig arra hivatkozott, hogy a barátjával akar lenni, volt hogy havi egy közös programot terveztünk mert így nem ért rá úgy nem ért rá, azokat is lemondta folyamatosan, azután az jött, hogy nem válaszolt az sms-eimre és a telefont sem vette fel, amikor sikerült elérnem mindig a barátjáról beszélt és hogy vele szeretne lenni mint ahogy már mondtam... most vagyok úgy hogy már 1 éve nem láttam és nem tudok róla semmit annyira eltűnt, viszont még együtt vannak a barátjával... szóval igen vannak olyanok akik eldobják a barátaikat...
2010. dec. 27. 22:31
 6/9 szamóca. ***** válasza:
egyértelműen nem.
2010. dec. 27. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem.

16/f

2010. dec. 28. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, soha!
2010. dec. 28. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én fiú vagyok, de egy csajért soha, meg semmiért sem. A barátok sokkal fontosabbak, és ha a csaj/pasi nem tudj őket elviselni akkor dobni kell !!
2010. dec. 31. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!