Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi bosszant fel a legjobban...

Mi bosszant fel a legjobban téged?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 17:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hisznek nekem akkor, amikor igazam van.
2010. dec. 26. 17:46
 2/19 anonim ***** válasza:
a hiszti
2010. dec. 26. 17:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nyafog/hisztizik és ha valaki hazudozik azt gyűlölöm.
2010. dec. 26. 17:49
 4/19 anonim ***** válasza:

ha valaki nagyon erőszakos és ha nem az van amit ő akar megsértődik....

igaz én is erőszakos vagyok vlmkor de probálok változtatni :)

2010. dec. 26. 17:51
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
közhely,tudom,de engem a buta és rosszindulatú emberek bosszantanak fel!
2010. dec. 26. 17:55
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
az ilyen hülye kérdések
2010. dec. 26. 18:27
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
Az értetlenkedő felnőttek
2010. dec. 26. 19:06
 8/19 anonim ***** válasza:
A hülyeség!
2010. dec. 26. 19:51
 9/19 anonim ***** válasza:

Amikor valaki lekezelően viselkedik velem úgy, hogy semmi oka nincs rá. Főleg azok idegesítenek, akik a pénzzel villognak, hogy "jaj a pasimtól kaptam egy csizmát, és EGYÉBKÉÉNT csak 20ezerbe került".. Fúúú.. hát ettől megőrülök. Egyszerűen nem értem miért kell mindenkinek ezzel villogni. Ha megkérdezem akkor oké, tőlem kerülhet 1millióba is egy csizma, nem érdekel hogy megmondja mennyi. De ha nem kérdezem minek veri magát rá...Hú, már csak a gondolattól is felidegesedtem :D

A másik kedvencem pedig az amikor lenéz valaki azért, mert valamiből az olcsóbbat veszem meg. Látom a szemében azt a lesajnálást... Fúú..

A harmadik pedig :D az, ha valaki kioktat. Ha jó szándékkal elmondja hogy "figyelj én a helyedben így csinálnám" vagy "lehet hogy meg kéne próbálnod ezt meg azt" - ezzel semmi bajom. De ha valaki lehülyéz, mert valamit nem úgy csináltam ahogy ő tette volna, vagy más a véleményünk és ezért én vagyok a hülye... Na ezek azok a dolgok amik iszonyatosan kiakasztanak.

Kicsit sok lett, de kimérgelődtem magam rendesen :D

2010. dec. 26. 19:58
 10/19 anonim ***** válasza:
Húha soroljam?
2010. dec. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!