Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy és hol szerezzek magamnak...

Hogy és hol szerezzek magamnak normális pasit?

Figyelt kérdés

14/lány vagyok, néha bulizom, de azt tudom, hogy bulikon túlnyomórész csak diszkópatkányok nyomulnak...a suliban sincs egy olyan pasi sem, akivel járnék, ifire is járok, de onnan meg végképp szóba sem jöhet senki...túl válogatós lennék?:( vagy legyek még nyitottabb (egy picit zárkózott vagy, de tavalyhoz képest sokat javult az önbizalmam, ezt mindenkitől visszahallom^^)

ti honnan szereztetek pasit?:)

2010. dec. 23. 23:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

jaj köszi utolsó, aranyos vagy^.^

tudom, hogy az bejön, ha belenézel a srác szemébe, majd úgy teszel, mintha csak nézelődnél, majd megint ránézel, és ha még mindig téged néz, akkor nyert ügyem van...de buszon, vagy utcán elég valószínütlen, hogy akármelyik pasi is megszólna csak kedvesen, mert azt a legtöbb csaj nyomulásnka vagy zaklatásnak veszi...pedig én pont olyan vagyok, akinek jól esne, ha nem csak a munkájukba beleőrült tahó munkáscsapatok kiabálnának utánam:/

a karácsonyi feelingről meg csak annyit, hogy nekem az vette el a hangulatomat, hogy már vagy november közepétől tele volt tömve a fórum karácsonyfával, karácsonyi zenével meg minden szarral...mikor ilyenkor kinek lesz ilyn hangulata (bocsi annak, akinek igen^^)meg ma is olyan volt, mintha február lett volna-.-

mind1 ez nem befolyásolhat senkit, ugyi:)?

2010. dec. 24. 00:13
 12/17 A kérdező kommentje:
lehet, hogy túl gyerekes vagyok hozzá, hogy pasim legyen??o.o
2010. dec. 24. 00:14
 13/17 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nem veszélyeztet az, ha nincs pasid mondjuk 16-17éves korodig. :)

Nem halsz bele. A testvérem 20 éves és még nem volt senkije, és mégis boldog. Amúgy meg keresni normális pasit nem lehet. Ismerkedj több sráccal, és meríts ötletet a tapasztalataidból. Miután jobban megismersz valakit, könnyebb eldönteni, hogy milyen a személyisége.

2010. dec. 24. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Úgy, h nemcsak a jóképűekkel állsz szóba.
2010. dec. 24. 12:51
 15/17 szamóca. ***** válasza:

olyan nincs hogy túl gyerekes vagy. ha én nem vagyok túl gyerekes, akkor nem létezik:D

olyan van hogy túlzottan próbálod... ne keresd annyira, amjd jön ha akar, de akkor légy résen és akkor lépj. Soha életemben egyzser sem ismertem meg úgy srcot, hogy meg akartam ismerni. sőt, általábnan akkor jött valaki, ha épp dühösen kiábrándultan elmentem akárhova is, és kijelentettem hogy na egy ideig nem kell pasi.

ezek a meddig néz dolgok...én nem hiszek benne. nem hiszek semmi ilyen jelbe, esetleg a testbeszéd néhány nagyon jellegzetes péládjában. de sajnos ezek a jelek, főleg női ésszel, nagyon könnyen félreértelmezhetők ugyhogy önmagam biztonsága érdekében addig nem vagyok hajlandó elhinni hogy bejövök egy pasinak amig ki nem mondja azt:D

2010. dec. 24. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a te bajod, hogy csak "egy pasit" akarsz, nem pedig azt a bizonyos pasit, akit megismertél és megszerettél. A hozzáállásodon kell változtatni, mert amíg így gondolkodsz, addig igenis gyerekes vagy. Minek neked pasi, amíg nem vagy szerelmes? Ez nem úgy működik, hogy "szerzel" valahonnan egy pasit és megdumáljátok, hogy mostantól kezdve ti jártok. Majd egyszer jön egy srác (talán pont akkor, amikor nem is gondolnád), megismerkedtek, sokat találkozgattok, fokozatosan kialakul köztetek egy kötelék és egyszer csak azt veszitek észre, hogy szerelmesek vagytok és jártok.
2010. dec. 24. 13:30
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, lehet nektek van igazatok^^...
2010. dec. 26. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!