Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy és hol szerezzek magamnak...

Hogy és hol szerezzek magamnak normális pasit?

Figyelt kérdés

14/lány vagyok, néha bulizom, de azt tudom, hogy bulikon túlnyomórész csak diszkópatkányok nyomulnak...a suliban sincs egy olyan pasi sem, akivel járnék, ifire is járok, de onnan meg végképp szóba sem jöhet senki...túl válogatós lennék?:( vagy legyek még nyitottabb (egy picit zárkózott vagy, de tavalyhoz képest sokat javult az önbizalmam, ezt mindenkitől visszahallom^^)

ti honnan szereztetek pasit?:)

2010. dec. 23. 23:12
1 2
 1/17 szamóca. ***** válasza:

hátha erre a kérdésre létezne norális válasz a világ problémáinak nagyrésze megoldódna :DD

szerintem abszolut random... akárhol találhatsz. exemet pl ugy ismertem meg, hogy egy szorakozóhelyen épp kikészültem, elegem volt abból hoy bénavagyok, épp megfogadtam hogy na mostantól legalább röhögök magamon...rá tíz percre ráborítottam a fél asztalt, és elkezdtem röhögni magamon. röhögött velem, és hozott másik piát:D

szval semmi sem lehetetlen, csak elgyél nyitott és figyelmes az emberekkel.

2010. dec. 23. 23:36
 2/17 anonim ***** válasza:

Nyugodtan le lehet szólni: 14 évesen minek azon görcsölni,hogy honnan lesz pasid? Majd jön a szőke herceged fehér lovon. Ne szórakozz már,hogy te keresel pasit és nem a pasi keres téged. Amúgy meg ne nyitottabb legyél hanem titokzatosabb.Az érdekesebb a pasiknak hidd el (nah jó,van amelyiknek az ilyen "gyere,nálam mindent szabad" csajok jönnek be de az olyanokat inkább kerülni kéne). Szerintem inkább legyen az,hogy a fiúnak járjon az az eszébe,hogy honnan legyen csaja és a csaj meg inkább legyen úgy ezzel,hogy megtud élni pasi nélkül is.

L/15

2010. dec. 23. 23:40
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Aztán ha viszketni kezd a muff kiderül,hogy mégse..
2010. dec. 23. 23:42
 4/17 szamóca. ***** válasza:

ez szép és jó kedves 15L, és hidd el egyetértek, de sajnos nem egészen így működik ám a dolog már:D

szőke hercegen fehér lovon nem jönnek ha nem kínálod őket sörrel, és egyébként is sok békát meg kell csókolni mig az egyik hajlandóságot mutat legalább megszólalni, nem hogy herceggé változni.

jah, és a nyuszi sem létezik. bocsi :))

2010. dec. 23. 23:43
 5/17 anonim ***** válasza:

Jó... a szőke herceg fehér lovon afféle példa volt. De hát sorry,ez is csak az én gondolkodásom,hogy a fiú jöjjön hozzám és ne én menjek hozzá... és nálam ez idáig bejött.

L/15

2010. dec. 23. 23:45
 6/17 szamóca. ***** válasza:
majd pár év múlva vonj átlagot, és újrabeszélhetjük a dolgot.:D
2010. dec. 23. 23:49
 7/17 A kérdező kommentje:

naahh...:Dakés nyugi

elöször is köszi a válaszokat

másodszor boldog karit holnapra mindenkinek:D(amúgy engem még nagyon nem ért utol a karácsonyi feeling...titeket?:/)

harmadszorömm akkor azt mondjátok meg lécci, hogy honnan szereztetek ti pasit, vagy titeket honnan szereztek m eg.

amúgy elvileg én, ha akarnám, akkor majdnem bármelyik pasit meg tudnám szerezni magamnak (barátnöim szerint, mert szép vagyok)...már a nem túl értelmes kategóriára vonatkozik ez...úgy tünik, hogy ezzel eddig csak én nem voltam tisztában:/

2010. dec. 23. 23:54
 8/17 anonim ***** válasza:

:) Szerintem inkább adjuk vissza a kérdezőnek a terepet. Azt hiszem erről a dologról igazán más az elképzelésünk...ízlések és pofonok ugye bár.

L/15

2010. dec. 23. 23:54
 9/17 A kérdező kommentje:
írjon az, aki értette az előző komimatxd
2010. dec. 23. 23:55
 10/17 szamóca. ***** válasza:

ez nem elképzelés kérdése, és ne érts félre sosem volt kenyerem valakit a kora miatt megítélni. egyszerűen úgy vélem tapasztalat kérdése, és ebben rádhúztam 5 évet. úgy lenne a jó ahogy te gondolod, de -adja isten hogy ne kelljen meglátnod - de vszinü meg fogod... ha a szőke herceg az orrod előtt áll és észre sem vesz, nem ülhetsz karba tett kézzel. márpedig a mai szőke hercegek igen vaksik tudnak lenni :)) a világ kifordult magából, és ha egy nő azt akarja hogy észrevegyék néha tennie kell. ezzel nem azt mondom hogy randira kell hívni a srácot, pasizni kell orrbaszájba... csak trükkösen, hát ezért vagyunk mi nők:DD

kérdező..a karácsonyi fíling sehol sincs..túl sok a vizsga, túl kevés az idő:D de legalább holnap nem tanulok ;D

2010. dec. 23. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!