Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » S. O. S. Érezted már így...

S. O. S. Érezted már így magad és mit tettél? Értelmes válaszokat kérnék.

Figyelt kérdés

aki ismer,meg nem mondaná rólam,hogy nincsenek barátaim,pedig hát sajnos ez az igazság. Ha mélyen magamba nézek egy lány sincsen akit fel tudnék hívni teljes szívemből,ha valami probléma adódna az életemben. Közvetlennek, nyíltnak és barátkozónak mondanának a legtöbben, mégis van valami ami miatt ez a barátkozós dolog nekem valahogy nem akar összejönni. Nyílván bennem is van hiba,nehezebben nyílok meg,sokszor nem adom önmagam,de valójában így védekezek a csalódások ellen.Nemrég jutottam arra az elhatározásra, hogy változtatnom kell,ha barátokat akarok. Alapjáraton egy társaság kedvelő lány vagyok,ezért is olyan nehéz számomra az egyedüllét.

Van ugyan 1-2 lány körülöttem,de őket csak én szoktam keresni, és általában 1-2 buli erejéig találkozunk,majd eltűnnek(eltűnnének,ha én nem keresném őket).Pedig annyi mindent lehetne csinálni. Annyira félek, hogy elrepül a fiatalságom még mielőtt élményeket gyűjthettem volna korombeli lányokkal,és egy nap arra ébredek,hogy nincs senkim,akire igazán számíthatok. Mikor gyűjtsön élményeket az ember ha nem fiatalon?

Egy szerencsém van: hogy van egy párom,aki feltétel nélkül szeret, és ha ő velem van nem érzem magam annyira egyedül, bár a csajos programokat,ő sem tudja pótolni.

Segítsetek légyszi :(

2010. dec. 23. 22:13
 1/5 szamóca. ***** válasza:

fu hát ez nem egyszerű helyzet, és sajnállak...

egy elméletem van, és ivel szeretek okoskodni megosztom veled, gondold át...persze nem biztos hogy igazam van

írtad hogy bezárkózol mert félsz a csalódástól. szerintem ez a baj. jó én meg túlzottan bízok az emberekben, ez sem jó...de gondolj bele mennyi örömet vesztessz ezzel, és ne nézd mindig azt hogy majd mi sülhet ki belőle. Merj a megérzéseidre támaszkodni, és ha találsz valakit aki meghallgatna, hát mondj el neki mindent. szerintem az emberek megérzik kinek szabad kitárulkozni, bár tény hogy csalódtam már én is.

De akkoris. nem élheted végig az életed attól félve hogy egyszer valami rosszul süöl el, és ezzel meggátolva minden lehetőséget arra, hogy boldog legyél. ez az élet más területein is igaz. Néha kockáztatni kell, és ha csalódsz? hát előfordul. majd felállsz, de megéri. olyan mint a szerelem...rengeteg s*ggfejjel kell próbálkoznod mire megtalálod azt a valakit aki megérdemli a szereteted. a barátok is ilyenek. lépten nyomon hátbaszúrnak, de lesz majd aki kiáll melletted, és az megéri a sok késdöfést:)

azért vigyázz a nőkkel, a csajos dolgokkal... bár nem szokásom általánosírani és én is nő vagyok...borzalmas sz*rkavarógépek tudnak lenni.

egy pasi viszont nem tudja helyettesíteni a barátokat, ugyhoyg erre ne alapozz.

2010. dec. 23. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs kedved beszélgetni? Én is így vagyok.

Szintén lány, BP mellől.

2010. dec. 24. 14:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze beszélgethetünk :) Írj mailt és megadom az msn címem :)
2010. dec. 24. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna:S:(

amúgy hova valósi vagy?

2010. dec. 25. 00:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Zala megyében lakom. És te? Ha gondolod beszélgethetünk :)

Amúgy mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok és köszönöm a válaszokat. :)

2010. dec. 25. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!