Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés
Okos,manipulatív,energikus,magabiztos,pszichikailag terrorista hajlamú, viszont sokmindent tudó(pl.hangszereken játszás,kiváló iskolai teljesítmény,stb.)
2010. dec. 23. 13:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nem lehet véleményt mondani...
2010. dec. 23. 14:11
 2/19 anonim ***** válasza:
Ijesztő.
2010. dec. 23. 14:18
 3/19 A kérdező kommentje:
Első:miért nem? Mit kéne még tudjál?
2010. dec. 23. 14:18
 4/19 anonim ***** válasza:
ellenszenves kerülendő
2010. dec. 23. 14:19
 5/19 anonim ***** válasza:
Mindent, ráadásul ez egy szubjektív vélemény, ami nem is pontos és hiányos leírás is...
2010. dec. 23. 15:10
 6/19 anonim ***** válasza:
Túl sok House?
2010. dec. 23. 15:29
 7/19 anonim ***** válasza:
Őrült? Elmebeteg?
2010. dec. 23. 16:00
 8/19 A kérdező kommentje:

Ez most nem értem miért olyan gúnyolandó

Egy olyan személyt írtam le,akit ráadásul ismerek is, és igen, úgy tartom, hogy elég információt adtam

Okos,mert sokmindent tud és nagyon hamar tanul új dolgokat

Pszichikailag terrorista hajlamú,mivel szeret kigúnyolni másokat és bosszantani,de nem fizikailag,hanem mentális szinten

A többit pedig szerintem nem kell magyarázzam mit jelentenek

2010. dec. 23. 16:04
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez csak az egyik oldala a személynek...Neked ezt sikerült megismerni belőle, sajnos.

A miértekre és az előzményeke meg nem adsz választ. Ráadásul minden relatív...

2010. dec. 23. 16:16
 10/19 anonim ***** válasza:

Itt egy múltkori kommentemből egy részlet:

"Nagyon fontos dolog, hogy ki mit gondol a világról, magáról, másokról, miket tekint értéknek, miket nem, miben hisz, mi az élet célja, mi történt vele, milyen állapotban van az agya, milyen emlékei vannak, milyen betegségei stb..

Most írhatnék ilyen dolgokat is, hogy ki mennyire érzékeny és miért, mire, kikkel szemben..Bekeverhetném az énképvédő manőverek és elhárító mechanizmusokat... de tényleg évekig lehetne erről beszélni és nem vagyok pszichológus sem..."

Ha ismered a személyt, akkor válaszolj magadnak, hogy miért ilyen, ne pedig mocskolódj meg gúnyolódj másokon.

2010. dec. 23. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!