Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is így érezne a helyemben?

Más is így érezne a helyemben?

Figyelt kérdés
Kezdem az elején. Van egy barátnőm akivel mindig jól el voltunk , nevettünk , ő volt az egyik legjobb barátnőm. (Most 12 évesek vagyunk). 4. osztályba jött egy lány , aki nagyon pasizós meg minden. Ma voltam velük korizni és állandóan a középiskolás fiúkkal dumáltak és pasizgatni próbáltak. És kicsit sz*rul esett , hogy alig vártam , h együtt menjünk,és körülbelül 4-5 mondatnál többet nem beszéltem velük . pedig 2 óráig voltunk korizni. És eredetileg , úgy volt h a barátnőmmel megyek és nem szólt , h más is jön.Mert én se azért jöttem , hogy pasizgassak , mert nem vagyok olyan fajta , meg még bőven ráér , hanem a barátaimmal akartam tölteni 2 órát.
2010. dec. 22. 17:18
 1/8 szamóca. ***** válasza:

legközelebb próbálj a harmadik lány nélkül szervezni, vagy menjetek olyan helyre ahol nincsenek ott azok a fiúk... ha ők szervezik is menj, de mittomén hívd el a barátnőd valahova és odda csak ketten menjetek, hogy ápold a kapcsoaltot.

off: omájgád, 12évesen pasizgatós meg minden... asszem lassan elkell kezdenem beszélgetni unokaöcsémmel a nőkről :O :D neee én nem akarom hogy felnőjön...

nei s pasizz még... hidd el nálam liberálabb felfogású ember ritkán létezik, de hátháthát...12 az még tényleg fiatal hozzá.

2010. dec. 22. 17:23
 2/8 A kérdező kommentje:
én sem vagyok az a pasizgatós fajta... De néha idegesít , h már mindenkinek a pasizás/csajozás körül forog a feje...
2010. dec. 22. 17:25
 3/8 A kérdező kommentje:
meg ez a lány már csókolózott már fiúkkal és kiakadt , h én még nem :S
2010. dec. 22. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Omfg a középiskolás fiúk szóbaálltak veletek? Ez tőlük gáz komolyan. Persze, nincs rátok írva, hogy 12 évesek vagytok, de gondolom, hogy azért rájöttek, hogy fiatalkák vagytok.
2010. dec. 22. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
én nem beszéltem velük , hanem ők. És amúgy sem voltak nagy sikerrel.
2010. dec. 22. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát.. lol... Én 15 éves vagyok, középiskolás és eszembe se jutna hogy egy 12 éves csajjal kikezdjek -.- Miféle fiúk ezek???
2010. dec. 22. 23:14
 7/8 anonim ***** válasza:
avval legyél akivel jol érzed magad:).más ne iránitson.
2010. dec. 23. 09:13
 8/8 anonim válasza:
Azota mar megnottek a kicsikek.Biztos nagy pasizos mar a kerdezo is azota :D
2020. aug. 29. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!