Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek egy kicsit...

Hogyan legyek egy kicsit bevállalósabb?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének a kérdésért,csak azt szeretném tudni,hogy az unalmas,félénk nyuszikából hogyan legyek egy kicsit bevállalósabb csajszi.Nem szeretnék nagyképű és ész nélküli lenni,csak néha jól jönne egy kicsit "vadmacskásabb" kisugársás,amikor le tudom vetni a gátlásaimat.

""Nem kéne visszafognom magam?Mi van,ha most hülyének néznek?!?""-mindig ez jár a fejemben,ami néha már ahhoz vezet,hogy emiatt néznek abnormálisnak.

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!Szükségem van mindenki segítségére!!!

2009. jan. 23. 18:30
 1/10 A kérdező kommentje:
És köszi annak is,aki egyszerűen végigolvasta ezt a monológot:)
2009. jan. 23. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég nehéz dolog. Nem hiszem, hogy vannak bevett taktikák, amivel akár egy visszahúzódó emberből hatalmas partyarcot lehet faragni. Szépen fokozatosan kell levetkőznöd a gátlásaidat. Ezenfelül ne nagyon érdekeljen mások véleménye, csakis azé, akik számodra fontosak.

De vigyázz ezzel az egésszel, mert van olyan ismerősöm, aki annyira erőlteti, megjátsza magát, hogy mekkora király arc, ezáltal nagyon természetellenes a viselkedése, és rettentő szánalmas.

2009. jan. 23. 19:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Ooo...köszi:)
2009. jan. 23. 19:12
 4/10 anonim válasza:
80%
szerintem ezzel csak te tudsz szembenézni. valószínüleg nagyon helyes lány vagy. és ne foglalkozz a többiekkel, ha te ugy érzed jól magad akkor legyél néha vadmacskás. lehet hogy még jófejnek is fognak többen tartani mint most, mer sokan szeretik a mókás embereket. énis hülye vagyok és ezért sokan bírnak:D.Próbálkozz;)
2009. jan. 24. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Vadmacskás"-stílus alatt nem tudom, hogy mit értesz, de a tapasztalat az, hogy aki próbál nagyon vadul nőies lenni (talán erre gondolhattál), az lehet, hogy a férfiaknak bejön, de a nők...hát igen.Lehet, hogy nem mutatják ki, nem szólnak, de utálni fognak érte, hiába vagy velük kedves,"vadmacskás"( mellesleg a vadmacska nem azért az, ami, hanem a megközelíthetlensége miatt...).

A férfiakat szexuális tűzbe, a nőtársaidat meg "irigység-tűzbe" fogod hozni..

Ha rám hallgatsz, jobb a középút és az, ha természetes vagy, egy csomó felesleges konfliktustól kíméled meg magadat.

2009. jan. 24. 19:22
 6/10 anonim válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=zmX6CLOXx_w

Fogadd el magad, sokan szeretik a "félénk nyuszikákat".

w8e

2009. jan. 24. 21:06
 7/10 A kérdező kommentje:

*,*

Köszii...:)

Igen,az arany középutat próbálom eltalálni,de túl félénk vagyok hozzá :$

Jah és mindig elpirulok :$

De köszönöm nektek,mert rájöttem,hogy ha tényleg természetesen viselkedek,akkor lökött,állandóan jókedvű,és egy kicsit talán vadmacskás is vagyok ;)

(de csak egy icipicit:P)

2009. jan. 24. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Még egy - utolsó - jó tanács:sose a nagyképű emberekre hasonlítani,akik kívülről farkasoknak mutatják magukat, belül meg félénk báránykák, pont azért játszák meg kívülről magukat (így akarják az egojukat erősebbnek mutatni, aztán a fenét...)

A szerénység erény lehet, ha megfelelő határozotsággal párosul,attól, hogy szerény valaki, nem egyenlő azzal,hogy félénk, beszari...A vadmacska is alapból félénk, óvatos állat, de ha ráijesztenek, támadóra is tudja venni a figurát.

:)

2009. jan. 28. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Helyesbítés:1.sor:"..emberekre akarja hasonlítani.."
2009. jan. 28. 10:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Köszi mindenkinek!

2009. febr. 2. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!