Hogyan legyek egy kicsit bevállalósabb?
Ne nézzetek hülyének a kérdésért,csak azt szeretném tudni,hogy az unalmas,félénk nyuszikából hogyan legyek egy kicsit bevállalósabb csajszi.Nem szeretnék nagyképű és ész nélküli lenni,csak néha jól jönne egy kicsit "vadmacskásabb" kisugársás,amikor le tudom vetni a gátlásaimat.
""Nem kéne visszafognom magam?Mi van,ha most hülyének néznek?!?""-mindig ez jár a fejemben,ami néha már ahhoz vezet,hogy emiatt néznek abnormálisnak.
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!Szükségem van mindenki segítségére!!!
Ez elég nehéz dolog. Nem hiszem, hogy vannak bevett taktikák, amivel akár egy visszahúzódó emberből hatalmas partyarcot lehet faragni. Szépen fokozatosan kell levetkőznöd a gátlásaidat. Ezenfelül ne nagyon érdekeljen mások véleménye, csakis azé, akik számodra fontosak.
De vigyázz ezzel az egésszel, mert van olyan ismerősöm, aki annyira erőlteti, megjátsza magát, hogy mekkora király arc, ezáltal nagyon természetellenes a viselkedése, és rettentő szánalmas.
"Vadmacskás"-stílus alatt nem tudom, hogy mit értesz, de a tapasztalat az, hogy aki próbál nagyon vadul nőies lenni (talán erre gondolhattál), az lehet, hogy a férfiaknak bejön, de a nők...hát igen.Lehet, hogy nem mutatják ki, nem szólnak, de utálni fognak érte, hiába vagy velük kedves,"vadmacskás"( mellesleg a vadmacska nem azért az, ami, hanem a megközelíthetlensége miatt...).
A férfiakat szexuális tűzbe, a nőtársaidat meg "irigység-tűzbe" fogod hozni..
Ha rám hallgatsz, jobb a középút és az, ha természetes vagy, egy csomó felesleges konfliktustól kíméled meg magadat.
http://www.youtube.com/watch?v=zmX6CLOXx_w
Fogadd el magad, sokan szeretik a "félénk nyuszikákat".
w8e
*,*
Köszii...:)
Igen,az arany középutat próbálom eltalálni,de túl félénk vagyok hozzá :$
Jah és mindig elpirulok :$
De köszönöm nektek,mert rájöttem,hogy ha tényleg természetesen viselkedek,akkor lökött,állandóan jókedvű,és egy kicsit talán vadmacskás is vagyok ;)
(de csak egy icipicit:P)
Még egy - utolsó - jó tanács:sose a nagyképű emberekre hasonlítani,akik kívülről farkasoknak mutatják magukat, belül meg félénk báránykák, pont azért játszák meg kívülről magukat (így akarják az egojukat erősebbnek mutatni, aztán a fenét...)
A szerénység erény lehet, ha megfelelő határozotsággal párosul,attól, hogy szerény valaki, nem egyenlő azzal,hogy félénk, beszari...A vadmacska is alapból félénk, óvatos állat, de ha ráijesztenek, támadóra is tudja venni a figurát.
:)
Köszi:)
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!