Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez manapság? (bővebb...

Miért van ez manapság? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Minden fiatal iszik, cigizik, szinte minden hétvégén bulizni jár, stb. Én 16 éves lány vagyok, nem cigizek, nem iszok, bulizni se nagyon járok, és nem is szeretnék,...úgy érzem, mintha emiatt lenéznének. Mellesleg mindenüket kipakolják, még a 12-13 évesek is. Vélemény?
2010. dec. 19. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az lenne a normális, amit te csinálsz. Csak sajnos a nagyhangú deviánsokra jobban felfigyel mindenki.

Találj olyan közeget, ahol nem ilyen fiatalokkal találkozol. A sport tényleg jó, vagy járj táncolni, kirándulni, fess, énekelj satöbbi. Ami kedvednek és tehetségednek megfelel. Biztosan tudsz olyan közeget találni, ahol normálisan gondolkozó tizenévesek vannak.

Sok sikert!

2010. dec. 20. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:

11:16 ma nem az számít deviánsnak, aki a felsorolt dolgokat harsogva csinálja. 15 éves korukra a fiatalok fele már dohányzik ritkán vagy gyakrabban. de vannak akik még 18 éves korukig is titkolják. az alkohollal is hasonló a helyzet, de most átlagról beszélünk. vannak akik 13évesen már túl vannak ezeken, sőt az első szexuális élményükön is, ami nem a szerelemről szól. ezt vagy elfogadjuk, vagy tesz ellene a szülő.

a gyerek szempontjából egy ilyen közegben kirekesztetté válik, aki nem akarja "megmutatni magát" és nem a "pörgésre" vágyik.

úgy látszik nem ismered annyira a fiatalok közegét. nem tud ilyet találni, azért van itt a kérdésével.

2010. dec. 20. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
hát igen...eléggé elcs.szett a mai fiatalság. szerintem is sportolj, ott (talán) találsz magadnak pár értelmesebb embert, aki nem cigizik, nem issza full részegre magát minden hétvégén. Az osztálytársaiddal hogy állsz?
2010. dec. 20. 13:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, az osztálytársak közül van néhány normális,... Van egy lány, akivel barátok vagyunk, és szokta mesélni, hogy minden hétvégén bulizni megy, van hogy pénteken és szombaton is, rengeteget iszik, rászokott a dohányzásra, stb. Néha már az agyamra megy ezek miatt. Azon lepődök meg, ha nem részegedett le a hétvégén. És sajna, ahogy én ismerem, nem csak "vagánykodásból" mondja.
2010. dec. 20. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:

13:01 még az sem biztos, hogy a sportolók értelmesek. láttam már kocogó embert cigivel a szájában. még részeg futót nem.

kérdező: ismerkedj az osztályon, iskolán kívül is. szakkörök, vagy klubok, esetleg internet, ismerősök ismerősei.

ha nincs kivel beszélgetned, nekem is írhatsz privátot.

2010. dec. 21. 11:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
2010. dec. 22. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!