Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt még valaki aki egyedül...

Van itt még valaki aki egyedül van az iskolában?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátai, unatkozik, néz ki a fejéből, stb. Mivel ütitek el az időt? Mit csináltok?
2010. dec. 19. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én francia szavakat tanulok uncsi órákon, és szünetekben, h ne csak unakozzak. ennek legalább haszna van :)
2010. dec. 19. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
valami jó könyvet olvasgatni az a legjobb (persze ha szeretsz), ezenkívül másnapra vagy későbbre tanulandó leckék megírása,tanulása stb.
2010. dec. 19. 21:44
 3/14 anonim ***** válasza:
vagy ha szeretsz rajzolni az is jó.
2010. dec. 19. 21:45
 4/14 anonim válasza:
Hát én többnyire rajzolgatok, vagy ha nincs kész a házim, akkor megírom, esetleg tanulok következő órára,...vagy megpróbálok bekapcsolódni beszélgetésekbe, vagy legalábbis hallgatni, hogy mit beszélnek.
2010. dec. 19. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:

izé ezt úgy vedd hogy én is ezeket csinálom szünetekbe...esetleg óraközben...

én sem vagyok épp a társaság középpontjában...meg aztán én inkább a csendet szeretem és a nyugalmat.

2010. dec. 19. 21:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Kei-chan a dokidoki.atw-ről :)? Bocsi ha tévedek.

Igen én is tanulással (bár csendben szertek tanulni és így télen meg nem megyek ki az udvarra, mert nagon hideg van :S) ütöm el az időt meg rajzolással...:D

2010. dec. 19. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Gondoltam !!! XD már te vagy a 3. ember aki megkérdezi de nem ... nem én vagyok !
2010. dec. 19. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
izé szóval nem ő vagyok...
2010. dec. 19. 22:00
 9/14 anonim ***** válasza:
van, igaz én főiskolára járok. általában zenét hallgatok vagy kajálok.
2010. dec. 19. 22:14
 10/14 anonim ***** válasza:

hát én mivel általában a társaság középpontja szoktam lenni ezért el sem tudom képzelni, hogy ez milyen sz'r lehet :S

Amúgy meg fogod odamész azt hogyha nem is beszélsz csak hallgatod néhány nap múlva már hozzá fogsz szólni és gy szépen lassan kiépíted a "hírneved" csak ne legyél idegesítő. És figyelj arra hogy ne mondjál szar dolgokat mert hülyének fognak nézni.

2010. dec. 19. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!