Nem merek elmenni pisilni. Hogy oldjam meg?
Ne haragudj, de muszáj megkérdeznem. Amikor menstruálsz akkor sem mész ki a wc-re? Hogy tart ki egész nap a betét/tampon? Nekem többször is cserélnem kellett az iskolában...
Attól ne félj, hogy bent ragadsz. Megfulladni nem tudsz, étel-ital nélkül pedig kibírod. Szünetekben általában tele van a wc, + ha kiabálni kezdesz olyan nincs, hogy senki se hallja meg.
Nálunk egyszer általánosban bent ragadt egy lány, mert úgy becsapta maga mögött az ajtót, hogy szétesett a kilincs. A többiek szóltak "az embernek", aki rögtön jött és leszerelte az ajtót. :DD
Nincs egyetlen barátod sem? Menjetek együtt mosdóba, hátha az adna egy kis biztonságot.
Gondolj bele, hogy ha bepisilnél az ezerszer kínosabb lenne. Évekig emlékeznének rá és még suli után is úgy emlegetnének, hogy a pisis...
Ebben semmi ciki nincs, nyugodtan menj el a mosdóba. Én legalább 3-szor voltam egy nap, de nyáron, amikor a meleg miatt többet iszom akkor előfordult, hogy minden szünetben. Soha senkit nem érdekelt, hogy mit csinálok, ne is törődj vele.
És valóban beválhat, hogy valami kis tárgyat magaddal viszel, ami biztonságot ad és az otthon nyugalmára emlékeztet.
Vagy hallgass zenét. Nekem pl. sokat segített, mert megnyugtatott, hogy a hallom a kedvencem hangját vagy arra gondoltam, hogy ezt a dalt előzőleg otthon a szobámban hallgattam.
Ha semmi sem válik be fordulj pszichológushoz. Több ismerősöm volt, akik ilyen gonddal küzdöttek, nem te leszel az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!