15/L vagyok és és rendkívül visszahúzódó és félénk. A suliba nem merek elmenni WC-re és nagyon más pubblikus helyen sem.Sokszor megyek úgy haza hogy majdnem bepisilek. Nem lepődnék meg ha egyszer megtörténne.
Ha az a baj, hogy szünetben mindig van bent valaki, akkor próbálj tanórán kimenni, illetve gondold át, hogy mitől is félsz, és tényleg van e okod rá.
2010. dec. 17. 23:19
2/12 anonim válasza:
most erre milyen választ vársz?
hamar keres fel egy pszihológust
2010. dec. 17. 23:19
3/12 anonim válasza:
Ez tényleg nem normális. A félénkség nem ezt jelenti. Baromi egészségtelen visszatartani a vizeletet. Ha nagydolgozni kell, azt még megértem, de a pisilés... Kezdj el rászokni sztem, szépen lassan. Mi lesz, ha később reggel 8tól este 8ig úton leszel?
2010. dec. 17. 23:39
4/12 anonim válasza:
de mitől félsz?
2010. dec. 18. 00:24
5/12 anonim válasza:
És ez miért művészetek kategória?
Menj el, ülj le, pisálj egyet. Bumm.
2010. dec. 18. 00:44
6/12 anonim válasza:
Ki fogod nőni, nekem is volt egy ilyen időszakom, de aztán megjött az eszem. Szükség törvényt bont :P
18/L
2010. dec. 18. 01:25
7/12 anonim válasza:
Kérdező, kezd azzal, hogy néhányszór bemész naponta a mosdóba: megnézed magad a tükörben, megigazítod a hajad, és megállapítod hogy milyen szép vagy :) Aztán lépj tovább és amikor esetleg nincs tömeg, akkor menj be wc-k felé. Akárcsak először az ajtajukig,aztán később be a kabinba. Aztán párszor ottbennt leszel a kabinban, megszokod az érzést és egyszer csak azon kapod magad, hogy nemérted miért féltél ettől. Ekkor leülsz és elvégzed a dolgod :)
2010. dec. 18. 08:35
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
átgondoltam és igazából attól is félek hogy bentragadadok a WC-ben (klausztrofóbiás vagyok) de ez itthon nem jön elő
2010. dec. 18. 12:11
9/12 anonim válasza:
Vigyél magaddal kalapácsot arra az esetre, hogy szétverhesd a vécéajtót, ha nem nyílna ki :)
Egyébként ez tényleg érdekes, én is félek mindig egy kicsit pl. a bevásárlóközpontokban, mindig megnézem hogy kiférnék-e az ajtó alatt, és bár szinte sehol nem férnék ki, azért be merem zárni az jtót...
Nálunk suliban olyan a zár, hogy lehetetlen hogy beragadjon, szóval ott ilyentől nem félek :)
2010. dec. 18. 22:19
10/12 Mentifantezsvér válasza:
Érdekesen hangzik de bejön...keress egy ici pici tárgyat..ami fontos neked amihez valami fontos emléket köthetsz..ami megnyugtat...és tartsd a kezedbe..és csak arra koncentrálj és ez elvonja a figyelmed a wc től való félelemről sé nyugottan pisilhatsz a suliba :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!