Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lenne a megoldás, mik a...

Mi lenne a megoldás, mik a jogaim?

Figyelt kérdés

Osztálytársam, egy kis féreg évek hónapok óta kavar a hátam mögött.A napokban beszólogat, de nem nagyon akarok verekedni.Hogy miért? Felvételi előtt állok, és egy esetleges megrovás elég rossz fényt vetne rám, többekközt nekem mondták, hogy ez egyes iskoláknál ronthatja az eredményedet.Ne mondjátok, hogy tűrjem, mert ilyen vár rám az életben.Én visszafogom fizetni neki hétfőn, ami jár neki.A kérdésem az lenne, hogy mennyivel ront ez az eredményemen?Milyen jogaim vannak?

14/F

2010. dec. 17. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Keménynek érzed magad?

Szerintem nem vagy az, ugy meg fog verni hogy besz*rsz!!

Énis megvernélek!

2010. dec. 17. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod nem éri meg...felvételinél majd lehet figyelembe veszik a magatartás jegyeket és beírásokat stb.Nekem is lenne olyan akit jahj de megtépnék de inkább kussolok és a pofájába mosolygok :) 14/L
2010. dec. 17. 23:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Ahww köszi, aranyoswagy. (:
2010. dec. 18. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

aww tudod mi van aww?

Az,hogy sokkal EROSEBB ember vagy,hogyha nem utsz vissza. Sokkal nehezebb nem "visszaadni", es kiallni azert ami vagy, minthogy "hupsz na kapsz te most", es pofan vagod. Probaldd ki, ne uss vissza... tudod te kontrolalni magad?

2010. dec. 18. 20:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Tudom. :)

Az awwal mi volt a bajod?Nem fogom megütni, egy ilyen nyomorék csicska nem ér annyit hogy elrontsam az életem.Lehet direkt erre megy ki, és provokálni akar.

2010. dec. 18. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A vissza nem ütéstől nem erősebb lesz hanem frusztráltabb, ennek ellenére nem éri meg.
2010. dec. 19. 17:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Ha nem provokál, nem ütöm meg.Haverokkal elkapjuk 2. félév után, és addig verjük ameddig levegőt kap. :)
2010. dec. 19. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:

egyetértek az első válaszolóval, azaz:

"Keménynek érzed magad?

Szerintem nem vagy az, úgy meg fog verni hogy besz*rsz!!

Énis megvernélek!"

na ezért is jogos a kérdés "Keménynek érzed magad?" :

"Haverokkal elkapjuk 2. félév után, és addig verjük ameddig levegőt kap. :)"

az nem verekedés ha körbeálljátok aztán elkezditek lökdösni... másrészt ne a haverjaiddal együtt legyél kemény, tudod ez ilyen cigány dolog, főleg ha csak neked szólt be... főleg ha egyedül is megtudod verni de azért félsz nehogy visszaüssön ezért hívod a haverjaidat is...

szóval csak a szád nagy... vagy még az se mivel már magadtól rájöttél hogy mit kéne tenni, de azért feltetted kérdésnek hencegés céljából vagy csak egyszerűen hülye vagy és nem gondolkodsz előre...

2010. dec. 22. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A felvételi után is megverheted.
2010. dec. 23. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!