Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokszor erzem hogy hianyzik...

Sokszor erzem hogy hianyzik valaki de nagyon,es nem tudom hogy ki az..Mi ez az erzes? Ereztel mar ilyet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mindenkinek szüksége van társra!

Nézd meg: egy kis hörcsög vagy papagály sem érzi jól magát,ha egyedül van. Valamelyik állat bele is pusztul ebbe.

Valószínű a másik feled hiányzik! :) Mindenki társas lény. Lelki és testi társ kell mindenkinek!

Én még ilyet nem éreztem, de gondolom ez lehet a válasz.

Sok sikert a keresgéléshez! Egyszer révbe érsz úgyis! :)

2009. jan. 21. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

lelkitárs.

ha megtalálod tudni fogod hogy ő az aki hiányzott. nem valaki. hanem ő.

2009. jan. 21. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mióta összevesztem a volt barátnőmmel én is így érzek.. Sokszor olyan üres minden. Vagyis inkább én.. Pedig van párom, akivel nagyon-nagyon jól kijövünk, még ha távkapcsi is. Nem csak a párom, szinte a legjobb barátom is. De mégis hiányzik egy barinő, akivel mindent meg lehet beszélni :( Az előzővel szinte mindig veszekedtünk, de emellett tökéletesen megértettük egymást, jókat nevettünk stb. Bár azóta kibékültem vele, de semmi nem olyan, mint régen, így nem is szoktunk beszélni.. Az új osztályom pedig tele van új emberekkel, akikben meg nem tudok még megbízni.. Így szinte nincs senkim, akivel megbeszélhetnénk a bajainkat :) Dehát mindennek eljön az ideje..

Neked is csak egy társ hiányzik. Lehet, hogy elég lenne valamilyen állat, amiről gondoskodhatsz.. de az is lehet, hogy valami lelki dolog. Ilyenkor jön jól a barát/barátnő.. Sok sikert (:

16/l

2009. jan. 21. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán éreztem már ilyesmit, de nem egészen biztos... Lehet, hogy egy állatka is nagyon kellemes érzéseket keltene benned, cica vagy hörcsög formájában :D

És mi van akkor - ez pusztán elméleti feltételezés - ha van valaki az ismerőseid közül, akit tudat alatt nagyon szeretsz (akár barátként, akár máshogy), csak még nem jöttél rá, és ő az, aki "hiányzik". Tudom, fura gondolat, rám jellemzően azt hiszem.

Ha lelki társról van szó, majd arra ügyelj, hogy soha ne ereszd el! :))

2009. jan. 22. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Az előző életeidből valaki.
2009. febr. 6. 00:56
 6/7 A kérdező kommentje:
hhhhhhh
2009. febr. 8. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez azota van miota volt egy baratom es imadtam.Az eletemet adtam volna erte.De o megcsalt,elhagyott es szorakozott velem.Kicseszettul szenvedtem.El sem lehet mondani hogy mennyit.De szerelmes voltam bele.Annyira szerettem mint eletemben soha senkit.Miutan elhagyott ra 3 honapra oszejottem egy masik fiuval.Elfelejtettem a regi baratomat.Ez a fiu nagyon szeret engem tisztel es nagyon rendes.Es en is szeretem.Erzem.De nem ugy mint a masikat.Es ezt azota erzem miota elhagyott a regi baratom,hogy hianyzik valaki de nemtudom hogy ki.Es olyan rosz.Segitsetek kerlek:(
2009. febr. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!