Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől vagyok mágneses?

Mitől vagyok mágneses?

Figyelt kérdés
Kb.3-4napja van ez! A hajammal bármit csinálok, szinte égnek áll! A ruhámat már félve veszem le, mert szinte szikrázik, és mindig megráz(először azt hittem, azért mert kínai sz*r volt rajtam, de nem, mert normál ruhánál is ez van)! Már kezd elegem lenni belőle...mitől lehet ez?
2010. dec. 14. 21:39
 1/4 anonim válasza:

Helló,

gyanúm, hogy nagyon száraz nálatok a levegő.

Nem mágneses vagy, hanem elektromos, és a száraz levegőben, ahogy a ruha dörzsölődik rajtad, meg amikor műanyag fésűvel fésülöd a hajad, elektrosztatikusan feltöltődsz.

Nem tudom, lehet-e még fém fésűt kapni, attól biztosan nem töltődsz fel. Ezenkívül tegyél egy kis tálka vizet a radiátorra, hogy emeld a páratartalmat.

2010. dec. 14. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mágneses vagy, hanem elektromos. De semmi bajod nem lesz tőle.

Nekem is ez van. Minden megráz, a vízcsap, a kilincsek, minden. Szinte már kezdem megszokni...

2010. dec. 14. 21:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez lehetséges! Sosem jöttem volna rá! Köszi a tippet! Kipróbálom! :)
2010. dec. 14. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi, elektromos :) Lényeg, hogy megértettétek a kérdésem! Köszi nektek!
2010. dec. 14. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!