Tegyük fel valaki egy boltból elszeretne vinni egy karkötőt úgy hogy felteszi a kezére és kisétál de a bejáratnál van az a szar ami szokót sípolni az fog sípolni? Nincs rajta az a mágneses cucc
első: nem jön be, érzékenyebb annál a cucc :)
ha nincs rajta a lopásgátló cucc akkor nem fog sípolni. de vigyázzz mert nem mindigl átszik hogy rajta van-e.
Hehe, volt egy vicces esetem ezzel a témával :D
Egy farmert akartam "kicsempészni" és kicsit félresikerült :D
Átvizsgáltam: nincs rajta jelzö izé.
Csináltam a trükköt, hogy beviszek 2 ugyan olyat egymásba rejtve a próbafülkébe és azt mondom, hogy egyet viszek csak. Az egyiket elrakom, a másikat visszaviszem hogy nem volt jó a méret :D
Na és sétáltam ki a boltból, táskámban a farmerrel, igyekeztem másokkal együtt kimenni, hogy ne én legyek az egyetlen ha mégis sípol.
Hát tényleg sípolt... én meg adrenalinnal tele elkezdtem sietni, bementem a következö boltba (ami egy papírbolt volt) ott remegö kézzel nézelödtem, aztán mikor kiakartam menni ott is sípolni kezdett :DD
Akkor kipakoltam a táskám a boltosnak, megkellett próbálnom minden tárgyat, hogy mi sípol és akkor mondtam neki, hogy onnan messze vettem a farmert, de már máshol is sípoltam vele. Áthúzta azon a sugáron ami semlegesíti a sípolót és elengedett tudatlanul :D
Bocsi, ezt elkellett mondanom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!