Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha félek a sötétben...

Mit tegyek ha félek a sötétben és nem bírok elaludni a sötétben?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek a sötétben és nem tudom mit tegyek! seígítség! mit csináljak ha nem bírok elaludni a sötétben és félek?
2010. dec. 10. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
utolsó, miért nem?
2010. dec. 13. 22:19
 12/17 A kérdező kommentje:
13 lány
2010. dec. 14. 21:00
 13/17 anonim válasza:
én 19 éves fiú vagyok, már nagyon korán jött nekem ez hogy nem tudok sötétben aludni, már 7-8 évesen mikor felébredtem reggel a sötét szobába, akkor ott izzadtam alatta még be nem jött értem valaki, ez már elmult, de az a gond még megmaradt hogy nem tudok egyszerűen elaludni a sötétben. Tévé melett alszom el, de ez nem megoldás higgyétek el! Ma éjjel megpróbálok szembenézni az ismeretlennel, mert ez már függőség ami nekem van, semmi sem segített eddig, homeopátia, pszichológus... az ilyen ember csak magán segíthet, vagy menekül problémája elől mint én, de sosem birom magam kialudni évek óta, rászoksz a nappali alvásra, nem megoldás.
2011. jan. 18. 20:31
 14/17 anonim válasza:
Hát szerintem vegyél só lámpát vagy valami éjjeli fényt esetleg (ha van ojan funkció) állitsd be a tv-t automatikus kikapcsolásra és ezek közben próbálj.De ha az segit veled is alodhatok *_* Remélem segitettem :)
2013. aug. 4. 00:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló van mint a 19 éves taggal én 21 fiu vagyok én is tv-vel alszom el meg kiskoromba mindig rémálmaim voltak azt vagy 10 éves koromig átjártam anyámhoz minden éjszaka hogy vigyen vissza mer ugy féltem. Most már szoktam haluzni is dolgokat pl farkaskoponya nézett rám az asztalrol vagy óriáspók lógott le a plafonrol elég ijesztő volt volt még pár ilyen dolog de az egyik a legdurvább ami történt velem az annyira szétba.ta az idegeimet h azóta alszok tv-vel minden éjszaka.
2013. nov. 28. 16:19
 16/17 anonim válasza:
Én is félek a sötétben. Szerintetek az ciki egy 11 éves lánytol?
2014. ápr. 2. 14:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Ugyanmár! Bármely korosztályban lehet olyan ember aki fél a sötétben! Én is nagyon!(14/L) De nekem sem hasznàl semmi!..

De nem ciki !

2014. dec. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!