Benneteket mi idegesít? Mitől szorul ökölbe még a lábujjatok is? Mitől másznátok a falra?
Engem például buszvezetőként az,
ha érkezek a megállóba és az utas kényszert érez hogy az órájára pillantson.(BKV)
Vagy amikor valaki felveszi a telefont és azt mondja,hogy "igen?" vagy "mondjad" a halló vagy a tessék helyett.
Vagy a boltban nem azt mondja hogy kérek hanem hogy "lesz egy ez vagy az" könyörgöm mi az hogy lesz???
De sorolhatnék még ezer dolgot amitől a falra tudnék mászni de inkább rátok hagyom ;-)
engem csak a gyerekek jelenléte idegesít.
de múltkor az obiba egy nő a csengőket csilingeltette hogy, vajon melyik szól a legszebben és vagy 100at kipróbált. alig idegesített. :)
Lehet hogy megköveznek érte de a gyerekek 10 éves kor alatt engem is idegesítenek
Zajosak büdösek rendetlenek rinyálnak mindenért :-D
(Nekem is van gyerekem de már 14 mondjuk vele is van gond bőven)
Engem pl a felesleges duma idegesít fel, amikor mindegy miről csak folyamatosan nyomja a dumát blabablablablba... Az ember követni sem tudja, hogy mi van de azért beszél folyamatosan , mint egy hülye.
A másik meg... hát igen... A buszon a tömeg. Mikor hozzámsimul a tetves , izzadtság szagú pasi vagy nő. Dezodorra nincs pénze, de buszbérletre van. Fürödni nem tud. Közbe meg hátulról valaki a rágót csámcsogja, a 3. épp a fikáját szívja vissza.
Amikor ilyen emos kis b.zi gyerekek a félrefésült hajukkal azt hiszik, hogy ők szz@rták ki a spanyolt viaszt. De közbe olyan lazák, hogy majd szétesnek. A gatyájukat lehúzzák a seggükig, hogy kilóg a fél seggpartjuk. De azért a pia, meg a cigi ott van a kezébe, de legalább az vígasztal, hogy nagyobb valószínűsége van annak, hogy előbb pusztul ki ő , mint én.
Na meg az önző, 'mittörődjekmásokkal' típusú beképzelt plázapics@'k , akik midnen percben csak saját magukat tudnák nézni, ha tehetnék. Elkenődött a sminkem jajj.
Az IQ-ja viszont a béka segge alatt van. Már amikor megszólalnak az ilyenek, kiráz a hideg.
Az ostoba celebektől is hányingert kapok. Genyórázó Márió' meg ehhez hasonló... SAjnos van olyan, aki ezt be is veszi és hozzájuk szeretnének hasonlítani.
Hűhs, akkor én simán idegesítenélek téged. Mondjuk nem mintha zavarna, evvan. :D
Ugyanis ha sietek, mindig megnézem a megállóban mennyi az idő, akkor is, ha épp jön a megfelelő villamos/busz.
Ha pedig idegen hív, akkor nem hallózok meg tessékezek, hanem annyit kérdezed csak, hogy "igen?", vagy esetleg "szia, ki vagy?".
Sőt. A boltban sem azt mondom, hogy kérek, hanem azt, hogy szeretnék ezt vagy azt. :D
Amúgy én az emberi butaságtól leszek nagyon ideges meg a politikától, plázacicáktól, emósoktól... Illetve ha nagyon nagy baromságokat csinálok, mint pl mostanában elég sokszor. :D
Hogy a sok rosszindulatú ember büntetés nélkül bánthat másokat.
Hogy az őrültek szabadon szaladgálnak a világban.
Hogy annyira egyenlőtlen a világ, hogy vannak emberek, akik piszok gazdagok és nem tudnak már mit tenni a pénzükkel, és vannak, akik éhen halnak, vagy a gyógyszert nem tudják megvenni.
A gazdagoknak, tisztelet a kivételnek, eszük ágában sincs segíteni a nem annyira szerencsés embereken.
Hogy tisztességes munkával nem lehet egy emberhez méltó életet élni.
Hogy az emberek szemetelnek, rongálnak az utcán, és ha szólsz, akkor te vagy a roh@dék.
Hogy hajléktalan, igénytelen, bűnöző emberekkel van tele az ország.
Hogy a drága jegy, bérlet ár ellenére embertelen körülmények között kell sokszor utazni a járműveken.
Hogy az életem rossz döntések sorozatából áll.
Hogy a drága jegy, bérlet ár ellenére embertelen körülmények között kell sokszor utazni a járműveken. "
Számból vetted ki a szót kedves utolsó!
Mintha csak én írtam volna. Mondjuk már írtam ide, de
ezeket nem írtam le. De legalább megfogalmaztad azt amire gondoltam én is :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!