Nem vagyok elégedett magammal. Bár másoknak azt mondom, hogy igen.163 cm,48 kg vagyok. Vékony testalkatú persze. Alig van vmi mellem, és ez engem kezd már igencsak zavarni,18 leszek januárban. Házilag hogyan lehetne nagyobbítani a cickókat?
Figyelt kérdés
Olyan kéne leginkább, ami tényleg csak a melleket nagyobbítja...2010. dec. 9. 13:41
21/42 Saten ҉ válasza:
22/42 Saten ҉ válasza:
Na mi van ennyire sokkoló? :D
25/42 anonim válasza:
Ja azthittem :D:DD
Nemám :D
Ja de :D
26/42 Saten ҉ válasza:
Jájj buksi :D tehát akkor kemény vagyok vagy kemény vagyok?
27/42 anonim válasza:
De egyébként ez a kérdés most végre méltó ebbe az "Önismereti" kategóriába
Ugyanis a pszichológiában is van erre egy elmélet,miszerint gyakran fordul elő,hogy egy bizonyos személy élete során egyik végletből átmegy a másikba
Aki kövér volt izmos lesz,aki szegény volt miliárdos,aki bukásra állt tudós lett,aki egy szürke emberke volt az egy híresség lett,stb.
Jó látni,hogy nem csak elméletben létezik ilyen,hanem gyakorlatban is
28/42 Saten ҉ válasza:
Önismeret? És? :D az egóm egy cseppet sem változott
29/42 anonim válasza:
Régen is olyan egoista és tökéletes voltál mint most?:D
30/42 Saten ҉ válasza:
Nem régen csak egoista voltam :D most tökéletes és egoista vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!