Nem vagyok elégedett magammal. Bár másoknak azt mondom, hogy igen.163 cm,48 kg vagyok. Vékony testalkatú persze. Alig van vmi mellem, és ez engem kezd már igencsak zavarni,18 leszek januárban. Házilag hogyan lehetne nagyobbítani a cickókat?
Figyelt kérdés
Olyan kéne leginkább, ami tényleg csak a melleket nagyobbítja...2010. dec. 9. 13:41
11/42 Saten ҉ válasza:
14/42 anonim válasza:
Látod Saten nem csak szerintem nem illett oda a fejed! :D
De én már hiszek neki, csinált olyan képet amin látszik, hogy tényleg az ö feje :D
15/42 Saten ҉ válasza:
Az én fejem jó van :D amúgy ott van másik kép is de ha nagyon kell csinálhatok majd...
16/42 anonim válasza:
Jaja,mondtam is,hogy visszavonom a kérdést,mert láttam a második képet
ott már látszik,hogy a tiéd
Hát nincs mit mondjak
le a kalappal előtted
17/42 Saten ҉ válasza:
Nem az a nagy cucc, hogy most, hogy nézek ki :D az a nagy cucc, hogy néztem ki előtte :P ha szépen kéritek dobhatok képet arról is
19/42 Saten ҉ válasza:
Akkor pill mert ahhoz kicsit kutatni kell a több száz cd közt :D
20/42 anonim válasza:
Jöhetnek régi képek :D Olyat még nem láttam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!