Erre mit mondanátok?

Figyelt kérdés

2 hete költöztem el.Egyedül lakom.Nincs kedvem mostanában főzni magamnak és vásárolni se, mert lehet, hogy nem enném meg a kaját,és csak megromlana.

(Néha vannak ilyen időszakaim,hogy nem tudom megenni,amiket megvásároltam.)

Eddig néhányszor elmentem egyedül kávézni, egyszer rendeltem étteremből kaját, egyszer pizzát.

De nem szeretek egyedül se enni,meg magamnak megrendelni se a kaját.Ezért inkább akár estig nem eszek semmit egy almán vagy egy narancson kívül(az van itthon),csak hogy valaki együtt egyen velem.

Nem szeretek egyedül (l)enni.

2010. dec. 7. 13:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Most is ez van.Éhes vagyok,szédülök.De nem akarok egyedül (L)ENNI.
2010. dec. 7. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
de enni muszáj! nincs senki ismerősöd lakhelyeden?
2010. dec. 7. 13:57
 3/7 A kérdező kommentje:
NINCS:(
2010. dec. 7. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor menjél emberek közé enni. Én ha magányos vagyok, már attól is sokkal jobban érzem magam, ha sok idegen van körülöttem. Sokkal jobban...
2010. dec. 7. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
vki , akit felhívhatnál, beszélgethetnél vkivel
2010. dec. 7. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
msn-ezz!
2010. dec. 7. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is utálok egyedül enni, de azért nem enni azért az gáz. Rakj be valami filmet, közben úgyis arra koncentrálsz, és nem arra, hogy egyedül vagy. Vagy esetleg menj el egy étterembe, ott sok ember van, hátha már az is segít, ha körülötted vannak emberek.
2010. dec. 7. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!