Boldog vagy?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 08:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

" Én emberekre vágynék ,közösségre ,vidámságra nevetésre ,feszteleségre , zenére táncra, kultúr közegre..

DE az itt olvasott, nem egy kérdésben köszön vissza a magány, hogy az emberek nem találják egymást. "

Sajnos ez igaz, elmegyünk egymás mellett. Sok dolgot tehetnénk hogy harmónia és boldogság legyen, csak sajnos ahhoz nem elég 1-2 ember. Mindenkinek változnia kellene egy kicsit és máris jobb lenne a világ.

Szerintem az a legnagyobb baj, hogy az emberek egymástól várják a megoldást. Adakozzon a másik, segítsen a másik, változtasson a másik, én meg majd nézem...

Az én családom soha nem tartott össze. Mindenki csak kesergett, meg panaszkodott, alig láttuk egymást. Egyszer eldöntöttem, hogy változtatok ezen. 11 éve élek külön, azóta próbálom összeterelni őket. Évente több alkalommal rendezünk "családi ebédet", meg szoktuk ünnepelni a születésnapokat stb...Ilyenkor mindenki nagyon boldog és vidám.

2010. dec. 7. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!