Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség kérlek az életem...

Segítség kérlek az életem függ tőle! ( (? ) )

Figyelt kérdés
KB egy hete betörtek hozzánk és elvitték apám gyűrűjét amit még az anyjától kapott(meghalt) és engem gyanusít vele hogy minden nyom rám utal anyám szerint is egy napig beszélgettek és mivel gyáva vagyok tudják ők is azt mondják hogy megfenyegettek és ezt adtam nekik érte DE NEM TUDOK SEMMIT AZT MONDTA HA HOLNAPIG NEM MONDOK SEMMIT AKKOR KIRAK AZ UTCÁRA ÉS LEVESZI RÓLAM A KEZÉT 13/f
2010. dec. 3. 17:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Te sem fogod fel,hogy nem tehetik meg??

Ha kirúg elmész a rendőrségre,és elmondod,hogy kirúgtak.Ők hívják a gyámügyeseket,és téged ideiglenesen elhelyeznek,a szüleidet meg megbüntetik..

Nem kell parázni...

2010. dec. 3. 17:35
 12/28 a_maestro_főnök ***** válasza:

mondja meg, miből gondolja hogy te loptad el ????? ha gyáva lennék, még egy gyűrűt se lopnék, pláne nem a szüleimét. hogy megfenyegettett egy betörő és azért adtad nekik? na állljjjj, ez nem normális dolog. mondd meg : MAJD A RENDŐRRSÉG KINYOMOZZA.

rakjon ki,na aztán majd jön a nevelési tanácsadás, ő meg mehet a börtönbe. mondd meg nekik.

egyértelmű hogy sírsz. szegény gyerek .

ha azt mondanád, hogy te loptad el, akkor mi lenne ? lenyugodna? kétlem. széttúrná a házat azért a gyűrűért, téged meg agyonverne. iylen helyzetben nyugodtan és higgadtan beszélj velük erről. szerintem meg rohadtul nem lehet oka arra hogy téged gyanusítson, sőt, általában azok a bűnösök, akik egyből másra kenik. jó ezzel nem azt mondom, hogy ő eltette és rádfogja, lehet hogy leesett valahvá és elgurult a szekrény alá, ki tudja ???? egy biztos. nem egészséges gondolkodású emberek a szüleid. agyára ment a betörés.

hozzánk évente 2x betörnek,amilyen környéken lakunk. párszor nem kis pénzt loptak el a tetvek. meg fát is állandóa elhordják éjjel.

el.

2010. dec. 3. 17:40
 13/28 a_maestro_főnök ***** válasza:
remélem, csak hirtelen felindulásból mondta a papuka, de majd a téli szünetben tűnj el pár napra, pl szenteste, hogy szeretnél elmenni sétálni egyet, akkor lépj meg, menj el máshová, a mamádékhoz, vagy akárhová, ugy hogy a rendőrség ne tudjon rólad, és haggy hátra nekik egy levelet ezzel a szöveggel : 5 év. (akkor 18 leszel, addig felelősséggel tartozik érted.) vagy valamit találj ki, ez csak egy lehetőség, sajnos ilyen esetekre.
2010. dec. 3. 17:51
 14/28 anonim ***** válasza:
Biztos azért mondta, hogyha holnapig mire kirakna az utcára, addig nem vallod be, akkor megnyugodnak, hogy nem te voltál, és lehet szépen tovább készülődni a békés karácsonyi ünnepekre!
2010. dec. 3. 17:59
 15/28 A kérdező kommentje:
hétfőn lesz a születésnapom ez jó ajándék hogy életveszélyesen megfenyeget
2010. dec. 3. 18:01
 16/28 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel,és kérj védelmet!
2010. dec. 3. 18:22
 17/28 anonim ***** válasza:
Én apám is folyton életveszélyesen fenyeget,ha valami nem tetszik a ta.ó po.ájának!Sőt,a szülinapomon is azt mondta:"Ha nem takarodsz azonnal .....,úgy beléd rugok,hogy itt döglesz meg!"Stb!De ha feljelentem,biztos hogy kinyír,van egy rendőr cimborája,szóval le nem csunkák,és ha kijönne biztos,hogy megölne!
2010. dec. 3. 19:30
 18/28 anonim ***** válasza:

Elég kamuszagú amúgy!Én is írtam egyijet,hogy lásd,hogy mijen könnyű írni!De ha tényleg így van,akkor ahogy írtam jelentsd fel!

HANGSÚLYOZOM,AZ ELŐBBI ÍRÁSOM KAMU,CSAK AZ ÖSSZEHASONLÍTÁS VÉGETT ÍRTAM!

2010. dec. 3. 19:38
 19/28 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu kérdés. Elég sokan adtak értelmes választ, tettek fel kérdést, de csak annyit írtál, hogy szülinapod lesz.

Ha komoly a kérdés: Más rokonokhoz (mamák, unokatesó...) nem tudsz menni?

2010. dec. 3. 20:06
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem kamu,de ha meghalok remélem jöttök velem
2010. dec. 3. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!