Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség kérlek az életem...

Segítség kérlek az életem függ tőle! ( (? ) )

Figyelt kérdés
KB egy hete betörtek hozzánk és elvitték apám gyűrűjét amit még az anyjától kapott(meghalt) és engem gyanusít vele hogy minden nyom rám utal anyám szerint is egy napig beszélgettek és mivel gyáva vagyok tudják ők is azt mondják hogy megfenyegettek és ezt adtam nekik érte DE NEM TUDOK SEMMIT AZT MONDTA HA HOLNAPIG NEM MONDOK SEMMIT AKKOR KIRAK AZ UTCÁRA ÉS LEVESZI RÓLAM A KEZÉT 13/f
2010. dec. 3. 17:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérd meg apukádékat, hogy hallgassanak meg. Mondd el, hogy te nem tudsz a gyűrűről semmit. Ha ígysem hiszik el, magyarázd el, hogy számodra is nagyon fontos apukád gyűrűje, és te is örülnél neki, ha meglenne, de te nem tehetsz ezért semmit.

2010. dec. 3. 17:19
 2/28 A kérdező kommentje:
Pont ugyanezt mondtam neki de nem hiszi el azt mondta holnapig van időm aztán ő maga fog kirúgni a kapun és most is sírok mert sehová se tudok menni most micsináljak?????
2010. dec. 3. 17:21
 3/28 anonim ***** válasza:
37%

Milyen gyerek vagy ha 13 évesen a szüleid biztosak abban,hogy te loptad el?? Komolyan milyen viselkedésed lehet,hogy te vagy a főgyanúsított?

Nekem 4 fiam van.Az egyik veled egyidős..Soha egyikről sem jutna eszembe,hogy meglopnának..Pedig az ikrek elevenek nagyon..

42/N

2010. dec. 3. 17:23
 4/28 A kérdező kommentje:
ki lettem segítve
2010. dec. 3. 17:24
 5/28 A kérdező kommentje:
nemtudok sehova menni:( valószinuleg éhen fogok halni vagy agyonvernek a cigányok
2010. dec. 3. 17:24
 6/28 arbeitmachtfrei ***** válasza:

42/N-nek, lehet, hogy a szülei a vadparasztok erre nem gondoltál?

És mielőtt lehurrognál, 3 fiút nevelek.

Szerintem ha semmi sem hat akkor határozottan ragaszkodj ahoz, hogy menjetek be a rendőrségre, adják elő bánatukat, majd ők kiderítik.

Nem fognak veled bennei az őrsre:)

2010. dec. 3. 17:29
 7/28 anonim ***** válasza:

Én magamhoz vennélek ,de Anglia messze van..De szerintem nem kell ennyire komolyan venni amit a szüleid mondtak.Azért csak úgy nem rúghatnak ki,hiszen ők a gyámjaid,és felelősséggel tartoznak irántad..

De engem is érdekelne,hogy apád miért olyan biztos abban,hogy te is benne vagy a lopásban?

2010. dec. 3. 17:30
 8/28 A kérdező kommentje:
nem érted?nem mennek be a rendőrségre ezt mondták a lopás napján,de most fenyegetett meg hogy addig ver amíg el nem mondom még ha meg is halok
2010. dec. 3. 17:30
 9/28 arbeitmachtfrei ***** válasza:
és ezt eddig hol a pics@ban közölted, hogy nem mennek rendőrségre???
2010. dec. 3. 17:33
 10/28 A kérdező kommentje:
3man élünk : én anyám és apám, apámmal gyerekkoromóta utáljuk egymást ez neki szerintem elég indíték , este 11 ig tudok irni utána valszeg lefekszem aludni és reggel kirug az utcára
2010. dec. 3. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!