Csak engem idegesít ha folyton bámul valaki?
Akárkiröl is van szó nagyon idegesít ha bámulnak... legszívesebben odaszólnék valamit.. de áh..
Rengeteg ilyen ember van aki úgy néz mint a TV-t.
16/L
zavarba jövök...
de majdnem minden mástól is
én is utálom,de szerintem a legtöbb ember így van ezzel.akit bámulnak az fenyegetettséget érez,mert támadástól tart,ezt vissza lehet vezetni egy természetes, őskori emberi reakcióra.
engem a legjobban az idegesít,ha fickók bámulnak,mert nem tudom belém akar kötni vagy mi a franc baja van.ha nő bámul az nem zavar annyira,lehet csak tetszem neki.29/f
Valószínűleg tetszel nekik azért bámulnak :D,
de amúgy állítólag akik bámulnak egy emberre, főleg ha a szemükbe, azok megpróbálnak "uralkodni" felette. Ha látom hogy bámulnak én addig farkasszemezek az illetővel amíg félre nem néz, ha kell akkor próbálok mérgesen ránézni, ez általában önkéntelenül is megrémiszti az embereket.
Mindegy hogy fiú vagy e vagy lány, mindegy hogy hány éves, ha mélyen belenézel az illető szemébe kissé (vagy nagyon) mérges arcal, akkor pszichológiailag egyfajta dominanciához juthatsz hozzá felette, és ilyenkor abbahagyja a bámulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!