Létezik olyan helyzet, hogy valakiről mindenki azt hiszi, hogy örökké vidám, nincs semmi problémája?
Figyelt kérdés
Nem ezt sugallja, csak a viselkedéséből így tűnik.2009. jan. 16. 17:31
1/6 anonim válasza:
Igen, létezik, de nem igaz, csak úgy tűnik.
2/6 anonim válasza:
Igen de ez álltalában csak egy álarc
3/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam gyerek- és kamaszkoromban... :/
4/6 anonim válasza:
Barátnőm pont ilyen. Aki látja, vagy beszél vele, mindig azt látja, hogy mosolyog, vidám. Akik meg közelebb állnak hozzá, hogy ez csak látszat, nem szereti kifelé mutatni a gondjait. Én a 4 éves ismeretségünk alatt 1-2x láttam csak sírni. Szereti felvidítani az embereket, azért ilyen, nem azért hogy a látszatot keltse. Ilyen a természete. Nagyon irigylem, sokkal jobban kezeli a helyzeteket, mint én. Ő ha ideges is, tök nyugodtan tudja elküldeni az embereket a p*csába, én meg felhúzom magam. Ő is, csak rajta nem látszik.
5/6 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen embert. De nem jó ha valaki mindig elfolytja az érzelmeit, néha azért nem árt kiadni magadból.. :)
6/6 anonim válasza:
igen, én is ilyen vagyok...persze a legjobb barátnőim tudják, hogy sokszor vagyok szomorú, de ezt általában nem mutatom...talán azért csinálom, hogy az új osztálytársaim is kedveljenek =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!