Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baratsaghoz fontos a kulso?

Baratsaghoz fontos a kulso?

Figyelt kérdés

ugy ertem h ket kulonbozo nemu baratsagahoz.

es tenyleg baratsag. magyarul: nem az h az egyik bele van zugva a masikba es titkolja, meg minden hatso szandek nelkul . tehat az igazi baratsagnal!!!!

2009. jan. 15. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, valamilyen külső kell, hogy az ember legközelebb is felismerje a másikat, vagy esetleg ne menjen neki, ha szembe jön vele, ahogy az a láthatatlan emberekkel előfordul... de megpróbálom értelmezni a kérdésed.

Bármilyen barátsgánál azért elvárható, hogy az ember egy alap szitnen ígényes legyen. Másrészről állítólaga férfiaknak könnyebb vonzó nőkkel barátságot kötni, míg a nők ez fordítva nem működik. De szerintem - tehát tapasztalataim alapján - mély fiú-lány barátságnál idővel az ember nem a férfit/nőt látja a másikban.

2009. jan. 15. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ez egy érdekes kérdés, ezen már én is gondolkodtam. :) szerintem, ha így belegondolok, azért valamilyen jó külső kell, hogy legyen, például én egy nagyon igénytelen pasival eleinte szóba se állnék. de, azért van egy-kettő olyan barátom, aki - nem is az, hogy igénytelen - nem annyira a szép kategóriába tartozik, de én mégis szívesen vagyok velük, mert ők voltak azok a kivételes esetek, amikor egyből a belsőjük fogott meg, és nem a külsejük. :) persze, ha egy csúnyácska embert jobban megismerünk, belsőleg, utólag vele is kialakíthatunk barátságot, de szerintem először a külső dominál. :)
2009. jan. 16. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
nem a baratsagert kell. magadert. es egy igazi barat epp azert kedvel amilyen vagy.
2009. jan. 21. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem magához a barátsághoz nem kell, de ahhoz, hogy megismerkedjetek kell. Mert az embernek 8szerintem) a neki tetsző emberek szimpatikusak. De ha mondjuk közös a baráti körötök, és kölcsönösen jófejnek találjátok egymást, akkor simán lehettek barátok
2009. jan. 25. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Alapszintű igényesség kell, de egy igazi barát, önmagadért kedvel,szeret és elfogad olyannak aki,ami vagy.
2009. febr. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!